Microsoft, Xbox Game Pass serisi içerisine eklenecek olan yeni oyunlar belirtildi. Yakın zamanda gelecek olan yeni oyunlar genel olarak beğeni toplamayı başardı. Xbox Game Pass servisi, oyuncular arasındaki popülerliğin artırmak adına hızla çalışmalarına devam ediyor. 

Aylık olarak ödeme ile 100’den fazla oyuna sınırsız bir şekilde erişim sunan bu hizmet, firma tarafından yeni anlaşmalar ile beraber sürekli yenilikler yapmaya devam ediyor. Bu güncellemeler ile bu oyun odaklı servise yeni oyunlar ekleniyor, bazı oyunlar ise anlaşma son bulduğunda çıkarılıyor. Yakın zaman içerisinde servise eklenecek olan oyunlar şu şekilde açıklandı;

8 8

-17 Şubat: Lawn Mowing Simulator (Konsol), Madden NFL 22 (Konsol + PC) ve Total War: Warhammer III (PC)

-22 Şubat: Roboquest (PC)

-24 Şubat: Galactic Civilizations III (PC) ve Super Mega Baseball 3 (Konsol)

-28 Şubat: Alice: Madness Returns (PC) B

Elden Ring Sistem Gereksinimleri Resmen Açıklandı

Xbox Game Pass servisine Türkiye’de konsol ve bilgisayar için aylık olarak 29,99 TL’ye abone olabilirsiniz. Servisin her şeye sahip olan Ultimate paketi ise konsol ve bilgisayarlar için aylık olarak 44,99 TL’ye elde edebilirsiniz. Bu esnada Xbox Live Gold üzerinden tek bir seferde 3 yıllık Game Pass Ultimate sahibi olmak da mümkündür. Microsoft normal şartlar bu kadar uzun süreli abonelik satışı yapmıyordu. Türkiye’de Game Pass’in bulut temelindeki kullanımı ise mevcut değildir. Xbox Cloud Gaming (Eski adıyla xCloud) sisteminin Türkiye’de ne zaman açılacağı ise henüz bilinmiyor. Bu sistemin gelmesi uzun bir zamandır isteniyor çünkü maalesef ki Türkiye’de pek çok kişi yeni nesil oyunları oynayacak güçte yeni nesil güncel sistemlere sahip değildir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir