Xbox Game Pass Eylül 2023’te yeni oyunlar ile zenginleşiyor. Microsoft, Xbox Game Pass abonelerini oldukça sevindirecek bir duyuru yaptı. Eylül ayının ilk yarısında Xbox Game Pass kütüphanesine üç yeni oyun eklenecek. Bu oyunlar arasında oyuncuların en çok dikkatini çeken oyun ise Bethesda’nın uzun zamandır beklenen bilim kurgu RPG’si Starfield.

Hero

Starfield ve daha fazlası

Starfield, 6 Eylül 2023’te hem Xbox hem de PC için çıkış yapacak ve aynı gün Xbox Game Pass’e de dahil olmuş olacak. Oyun, bulut, PC ve Xbox Series X|S üzerinden oynanabilecek. Starfield, oyunculara geniş bir galaksiyi keşfetme ve kendi maceralarını yaratma imkanı sunmakta.

Solar Ash adlı aksiyon platform oyunu Xbox Game Pass’e 14 Eylül 2023’te katılacak. Oyun, bulut, konsol veya PC üzerinden oynanabilecek. Solar Ash, oyuncuları renkli ve fantastik bir dünyaya davet etmekte.

Lies of P adlı Souls benzeri bir oyun Xbox Game Pass’e 19 Eylül 2023’te eklenecek. Oyun, bulut, konsol veya PC üzerinden oynanabilecek. Lies of P, oyuncuları Pinokyo’nun karanlık bir versiyonunu yaşamaya çağırmakta.

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için de ayrıca bir sürpriz bulunmakta. Üyeler, kendilerine ait çapraz platformlu, oyun destekli bir sunucuyu başlatmak için üç aylık Minecraft Realms Plus aboneliği talep edebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir