Ekim ayı Game Pass için olumlu şeyleri de beraberinde getirecek gibi gözüküyor. Büyük ve önemli oyunlar bu ay içerisinde platformda yerini alacak. Fakat bazı sevilen oyunlarda Ekim ayında platformdan çıkarılacak. 

Bu ay içerisinde sunulacak olan ve heyecanla beklenen Back 4 Blood çıktığı gün Game Pass üzerinde de yerini alacak. Game Pass üyeleri ücretsiz bir şekilde bu oyuna erişim sağlayabilecekler. Bunun yanı sıra aynı zamanda Destiny 2: Beyond Light gibi önemli oyunlar da platformda yerini alacak. Ekim ayı içerisinde Game Pass ile sunulacak oyunların listesi şu şekilde;

25 1

Ekim 7

Visage(Cloud, Console, PC)

The Procession to Calvary(Cloud, Console, PC)

Ekim 12

Back 4 Blood(Cloud, Console, PC)

Destiny 2: Beyond Light(PC)

Ekim 14

Ring of Pain(Cloud, Console, PC)

The Riftbreaker(Cloud, Console but next-gen only, PC)

Ekim 15

The Good Life(Cloud, Console, PC)

26 1

Platforma eklenen oyunlara genel olarak bakmak gerekirse listesinin oldukça heyecan verici olduğu fark ediliyor. Bu ay içerisinde Xbox Game Pass üyeliğini devam ettirmek için oldukça güçlü sebepler sunuluyor. Bunların ilk sırasında elbette ki Back 4 Blood dikkat çekiyor. Söz konusu bu heyecan verici oyun, bir zamanlar oldukça popüler olan Left 4 Dead oyunun konsepti ile benzerlik gösteriyor. Zombi istilasının olduğu bir dünyada arkadaşlarınızla beraber çeşitli görevleri başarıyla sonlandırmaya yönelik hareket etmeniz gereken bu heyecan verici oyunun görsel özellikleri de oldukça güçlüdür. Ağustos ayı içerisinde beta testleri tamamlanan oyun, oyuncular tarafından oldukça ilgi gördü. Aynı zamanda yine bu ay içerisinde sunulacak olan The Riftbreaker da strateji geliştirmeyi seven oyunlar için heyecan verici olabilir. 

Bu ay içerisinde platforma birbirinden farklı kaliteli oyunlar geliyor olsa da bazı sevilen oyunlarda platformdan kaldırılıyor. Genel olarak yayınlanan liste içerisinde sevilen oyunlar dikkat çekiyor olsa da bu oyunlar pahalı ücretlere sahip değillerdir. Game Pass platformuna veda oyunlar ise şu şekildedir; 

Gonner2(Cloud, Console, PC)

Heave Ho(PC)

Katana Zero(Cloud, Console, PC)

ScourgeBringer(Cloud, Console, PC)

Tales of Vesperia HD(Console, PC)

The Swords of Ditto(PC)

Veda oyunlar listesinde, Katana Zero, ScourgeBringer gibi önemli isimler dikkat çekiyor. Bununla beraber geçtiğimiz ay içerisinde Tales of Arise adlı yeni oyunu çıkan Tales serisinin eski oyunu Tales of Vesperia platforma veda eden oyunlar arasında yer alıyor. Game Pass bu hamlesi yeni oyunlar için platformda yer açmayı hedefliyor olabilir. 15 Ekim tarihinden itibaren bu oyunlar artık platformda yer almayacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir