Xbox 360, Microsoft’un en sevilen konsollarından biri olarak tarihe geçti. 2005 yılında piyasaya çıkan ve 2016 yılında üretimi durdurulan bu konsol, hâlâ pek çok oyuncunun gönlünde taht kuruyor. Mega’nın yeni blok oyuncak seti ile sıfır bir Xbox 360’a sahip olma hayaliniz gerçek olabilir. Ama bunun için biraz emek vermeniz gerekiyor.

xbox 360
xbox 360

Xbox 360’ı Kendiniz Yapın!

Mega, blok oyuncakları ile ünlü bir şirket olduğundan şimdi de Xbox 360 hayranlarına hitap edecek bir set hazırladı. Bu set, 3:4 ölçekli bir Xbox 360 replikası içeriyor. Setin parçalarını birleştirerek kendi konsolunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz.

Setin en ilginç yanı ise çalışan bir anakart içermesi. Bu setteki Xbox 360, sadece görünüş olarak değil, işlev olarak da gerçeğine oldukça yakın. Sete dahil olan Halo 3 diskini konsola yerleştirdiğinizde, anakart aktif oluyor ve size özel bir ses efekti sunuyor.

Mega’nın Xbox 360 seti, gerçek konsolun tüm detaylarını yansıtmakta. Konsolun gri renkli sabit diskleri, tamamen çıkarılabilir bir şekilde tasarlanmış. Ayrıca konsolun yan tarafındaki havalandırma delikleri de gerçeğine uygun olarak yerleştirilmiş.

Setin içinde ayrıca bir kablosuz oyun kolu da bulunuyor. Bu oyun kolu da gerçek boyutunda ve çalışır durumda. Oyun kolu üzerindeki düğmeleri kullanarak Halo 3 diskini çıkartabilir veya diski tekrar yerleştirebilirsiniz. Mega’nın Xbox 360 seti, sınırlı sayıda üretilecek ve yalnızca Target mağazalarında satışa sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir