Xbox, 18 Ocak’ta düzenleyeceği 2024’ün ilk Xbox Direct etkinliğinde, MachineGames’in  geliştirdiği yeni Indiana Jones oyununun ilk detaylarını paylaşacak. Oyun dünyası bu anı merakla bekliyor.

Developer_Direct’in yeni sürümünü sunarken, 18 Ocak Perşembe günü saat 12:00 PT (pasifik) / 15:00 ET (doğu) / 20:00 Birleşik Krallık’ta ve  23:00 Türkiye’de oyun severler, Xbox Series X|S, PC ve Game Pass’e gelecek merakla beklenen oyunlardan bir seçkiye göz atacak. 

Xbox Wire’da yaptığı paylaşımda  ZeniMax Online Studios’un 2024’ün en büyük güncellemesini önizleyecek olan The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal etkinliğini, 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 UK’de düzenleyeceğini bildirdi. Microsoft, Developer_Direct’in yaratıcılar tarafından sunulduğunu, yaklaşan başlıklar hakkında derinlemesine bir bakış sunarak, nasıl meydana geldiklerini  ve kimin meydana getirdiğinden bahsetti. Microsoft, Indiana Jones oyununu kontrol etmek için İsveç’teki MachineGames’i ziyaret edeceklerini ve Avowed’den daha fazlasını görmek için Obsidian’ın Irvine ofislerine uğrayacaklarından bir deneyimden bahsetti.

Microsoft, Direct’te yeni alınan Activision Blizzard’ın oyunları hakkında güncellemeler olmayacağını, bu konuda yılın ilerleyen günlerinde daha fazla bilgi verileceğini açıkladı.

Gösteri, Xbox’ın yakında çıkaracağı oyunlarından sadece bir seçkinin kutlaması olacak. Bunun aynı zamanda Xbox’ın oyuncularına sürekli olarak kaçırılmayacak deneyimler sunma anlaşmalarının bir parçası olduğunu bildirdi.

Xbox Developer Direct
Xbox Developer Direct

Xbox Developer_Direct Detayları

Indiana Jones: Yakın zamanda Wolfenstein serisiyle birçok ödül kazanan MachineGames stüdyosu, efsanevi arkeologun deri ceketinin içine sokan bir aksiyon-macera oyunu olan yaklaşan Indiana Jones oyununu tanıtacak. Developer_Direct, oyunun ayarları ve hikayesinin detaylarını, hayranların Indy olarak nasıl oynayabileceğini, dünya çapında maceraları ve ilk oyun içi fragmanın prömiyerini içeren 10 dakikadan fazla oyun ve geliştirici iç görülerini sergileyecek.

Avowed: Obsidian ekibi, canlı Living Lands’de geçen yeni fantastik aksiyon RPG’si Avowed’da hayranlarının  beklediği oyun deneyimine ilk derinlemesine incelemeyi paylaşacak. Obsidian’ın derin temalara, dinamik oynanışa ve düşünceli tepkilere sahip dünyalar inşa etme konusundaki uzmanlığının , oyuncuların maceralarının her adımını şekillendirecek seçimler yapma yetkisine sahip olacağını bildirdi.

Senua’s Saga: Hellblade II : Ninja Theory, bizi Cambridge’deki stüdyolarının gizli yanını göstererek Senua’s Saga: Hellblade II’yi nasıl hazırladıklarına dair fikir veriyor. Ekip, Senua’nın hayatta kalma yolculuğunun yaratılmasındaki hırs ve titizlikten bahsedecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir