Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya sitesi X’e yapay zeka destekli yeni bir özellik daha eklenecek. Stories on X ‘X’te Hikayeler’ adı verilen özelliği, Grok AI desteğiyle okunan haberleri özetleyebilecek.

Musk’ın X’i, platforma gelecek olan ve Grok yapay zekası tarafından desteklenen X’te Hikayeler adlı yeni özelliğini açıkladı. ‘Stories on X’ özelliği, kişiselleştirilmiş trend hikayeleri özetlemek ve bunları da uygulamanın Keşfet bölümünde göstermek için Grok AI’nin yeteneklerini kullanmayı planlıyor.

Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya sitesi X'e yapay zeka destekli yeni bir özellik daha eklenecek. Stories on X ‘X'te Hikayeler’ adı verilen özelliği

X platformunun mühendislik ekibi tarafından X üzerinde yapılan resmi duyuruya göre, bu özellik yalnızca X Premium aboneleri tarafından kullanılabilir durumda olacak. Premium aboneler, X platformunun Keşfet bölümündeki Sizin İçin sekmesinde öne çıkan en son konuların özetlerini okuyabilme imkanına sahip olacaklar. X’te Hikayeler özelliği şimdilik yalnızca web ve iOS kullanıcılarına sunulmakta.

Yeni X’te Hikayeler Özelliği Hata Verebiliyor

Grok yapay zekası tarafından desteklenen bu özellik ile ağınızdaki en son haberleri ve konuları okumak için X’teki Sizin İçin bölümüne bakmanız yeterli olacaktır. Artık X’te Hikayeler ile, Sizin İçin sekmesindeki gönderiye her dokunduğunuzda, o gönderinin Grok AI tarafından desteklenen bir özeti sayfanın üst kısmında yer alacak.

Bu yapılan özet, size konunun bir ön izlemesini de sunabilir. Fakat bu özellik ile beraber, artık AI özelliklerinde bir standart haline gelen “hata olabilir ya da sonuçları doğrulayın” uyarısı da yer alabileceği aktarılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir