21 Ocakta çıkış tarihi sızdırılan WWE 2K23, resmi açıklama ile 17 Mart 2023 yılında çıkacağını resmen duyurdu. Böylelikle sızdırılan tarih doğrulanmış oldu. 

wwe 2k23 cikis tarihi belli oldu 1

Geçtiğimiz günlerde ALumia_Italia adlı kullanıcı tarafından yayınlanan iddaa da çıkış tarihinin 17 Mart olacağını ve bunun yanında oyun kapak fotoğrafını da yayınlamıştı daha sonra bu gönderiyi hemen silen kullanıcı oyun severlerin gözünden kaçmamış ve bu iddaa hızlıca sosyal medya ve web sitelere yayılmıştı. 

WWE yeni oyunu WWE 2K23, yayıncısı olan 2K ve geliştiricisi olan Visual CONcepts tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Mart 2023 tarihinde PC (Steam), Xbox Series, Playstation 4, Playstation 5 ve Xbox One aynı anda geleceği duyuruldu.

WWE şampiyonu John Cena 16 kez şampiyonluğu nedeniyle WWE’nin superstarı olarak kabul gören Cena, 20. yıl kutlamak adına WWE 2K23 kapağında yer alacak. Her WWE superstarın oyun kapağında yer alması ve bu senenin kapağında John Cena’nın superstar seçilip kapakta yer alması hakkında Cena bir basın açıklamasında şunları söyledi; 

“Kariyerimin hikayesini WWE 2K23 aracılığıyla sizlere anlatmak benim için büyük bir zevk. 2K, bu konsept ile WWE 2K serisini canlandırmak konusunda harika bir iş çıkardı. Ben de WWE 2K23’ün kapağında bulunmaktan onur duyuyorum.” 

Bunun yanında yapımcı şirkette oldukça heyecanlı olduklarını ve kendilerini kanıtlamak istediklerini basın açıklamasında yer verdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir