Birçok kişinin sabırsızlıkla beklediği 8-9-10 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen World ECommerce Forum’da birçok pazar yeri ve katılımcı yer aldı. Bununla birlikte etkinlikte birçok konuşmacı bilgi birikimlerini ve deneyimlerini, katılımcılarla paylaşma fırsatı yakaladı. Bununla birlikte son zamanların ilgi çekici konularından birisi olan metaverse ile gündeme gelen MetaEntry şirketine ise yoğun bir ilgi vardı.

MetaEntry tam olarak ne yapıyor?

2021 yılında kurulan MetaEntry, gerçek dünyayı tüm ayrıntılarıyla dijital dünyaya aktarma misyonu ile yola çıkmıştır. Hızla artan dijitalleşme sürecinde, bu alanda eksiklikler üzerine çözüm arayışı içine giren MetaEntry, aynı zamanda da farklılıkla öne çıkmayı başarmıştır.

Sürekli gelişen ve genişleyen dinamik ekibi sayesinde iyi işlere imza atmayı başaran MetaEntry, dijitalleşme sürecinin günümüze taşınmasını hedeflemektedir. MetaEntry’i farklı kılan bir diğer özellik ise bünyelerinde geliştiririlen “Foto-realistik 3 boyutlu tarama, modelleme ve görüntüleme” sistemleri sayesinde yeni kurulan dijital dünyalarda ihtiyaç duyulan, “dijital ikizler” oluşturma imkanını kullanıcılarla paylaşma imkanına sahip olmasıdır

2021 yılında kurulan MetaEntry, kısa zamanda gerçekleştirdiği yolculukta yüzlerce firma ve binlerce kişiyi ağına ekleyerek, oldukça geniş bir hizmet vermektedir.

“Siz hayal edin biz yapalım, dijital dünyanızı oluşturmak için buradayız.”

Dijital dünyada “Foto-realistik 3 boyutlu tarama, modelleme ve görüntüleme” sistemleri ve “Siz hayal edin biz yapalım, dijital dünyanızı oluşturmak için buradayız.” mottosuyla yola çıkan MetaEntry, WorldEcommerce Forum’da fuara özel indirimleriyle oldukça ilgi çekti. İndir.com olarak biz de “dijital ikizler”imizi oluşturmak için World ECommerce Forum’da, MetaEntry ile bir araya geldik. Peki bu “dijital ikizler” nasıl yapılıyor? İndir.com ailesi olarak deneyimlediğimiz bu etkinliği sizlerle aşağıdaki video ile paylaşıyoruz:

İndir.com- MetaEntry videosu:

MetaEntry web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir