Wondershare Anireel kullanımı çok kolay ve harika animasyonlar elde etmenizi sağlayan bir programdır.

2 Boyutlu Çizimleri Animasyona Çeviren Yazılım: K-Sketch (Video)

Wondershare Anireel yazımızda sizlere seçenekler açısından basit ama kapsamlı bir animasyon programı tanıtacağız. Bu program, belirli bir amaca yönelik sunum videoları veya komple animasyonlar yapmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Görsel içeriklerin popülaritesi özellikle 2010’lu yıllardan itibaren hızla arttı. Sadece günlük videolarda değil, büyük bir etkisi var. ama aynı zamanda toplantılarda vb. sunumlar için. Kısacası hayatın her alanında büyüyen bir malzeme haline gelmiştir.

Sunumunuzu görsel olarak daha etkileyici hale getirmek veya hayallerinizdeki animasyonu yaratmak için bu programı her amaç için kullanabilirsiniz.

Wondershare Anireel özellikler nelerdir?

Ücretsiz bir animasyon yapımcısı olan Wondershare Anireel, animasyon yapıp kendi karakterlerinizi çizmeden oluşturabileceğiniz, arka planı istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz ve sunumunuzu daha bilgilendirici hale getirebileceğiniz oldukça kullanışlı bir program olarak öne çıkıyor.

Bu animasyonu oluşturmak için genellikle çizim yapabilmeniz gerekir, ancak herhangi bir çizim yapmanıza gerek yoktur çünkü Anirel’de her şey hazırdır.

Son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Anireel’i açtığınızda karşınıza önceden hazırlanmış birçok animasyon çıkacaktır.

Bu animasyonlar tüm karakterleri içermiyor. Ayrıca YouTube kanalınıza yüklenen videolar için açılış animasyonları da oluşturabilirsiniz. Kullanıma hazır şablonlarda bunun birçok örneği vardır. İsterseniz bu şablona göre kendi animasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Bunun için programı açtığınızda karşınıza çıkan şablonlardan birine tıklayın. Animasyonun bir önizlemesini göreceksiniz. “Bu şablonu kullan” düğmesini tıklayarak devam edin. Şablonun indirilmesini bekleyin. Şablonu indirdikten sonra bir çalışma ekranı açılacaktır.

Bunun yerine Yeni Proje seçeneğine tıklayarak çalışma ekranını sıfırdan açabilirsiniz ancak yaptığınızda tamamen boş bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu nedenle, kendi animasyonunuzu tasarlamanız gerekir.

Her Wondershare uygulamasında bulunan özellikler bu uygulamada da bulunmaktadır. Örneğin, Anireel’de metinden sese gibi son derece önemli özelliklerden yararlanabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak yerine kendi sesinizi kaydetmek isterseniz ayrı bir program kullanmanıza gerek yoktur.

Programın dahili ses kayıt fonksiyonu sayesinde Anireel’den ayrılmadan sesinizi kaydedebilir ve animasyona dahil edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir