Windows sistem ayarlarına erişim için özel uygulamaların ve araçların kullanılması gerekiyor. Peki, Windows Tanrı Modu nedir, nasıl çalışır? İşte merak edilenler…

Windows yazılımsal bir sistem olduğundan dolayı çeşitli araçlar ve uygulamalar ile bu yazılıma müdahale edilebiliyor. Normal Windows ayarlarından erişilemeyecek ve yapılamayacak pek çok işlem Windows araçlarıyla yapılabiliyor. Bu konuda öne çıkan ise God Mode olarak bilinen Windows Tanrı Modu aracı.

Windows Tanrı Modu sayesinde Windows 10 ve Windows 11 dahil olmak üzre işletim sistemlerinde çeşitli işlemleri daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Herhangi bir illegal durum olmayan bu araç, sadece işlemleri yapmayı daha kolay hale getiriyor. Kontrol panelinden deneti masasına kadar ayarlar yapabildiğiniz tüm bölümleri tek bir uygulama altında sunulan Windows Tanrı Modu, en etkin araçlardan birisi.

Windows Tanrı Modu (God Mode) Nedir, Nasıl Çalışır?
Windows Tanrı Modu (God Mode) Nedir, Nasıl Çalışır?

Windows Tanrı Modu Nasıl Kullanılır?

Windows Tanrı Modu aracını kullanmak istiyorsanız öncelikle Extended God Mode adıyla yayınlanan aracı kullanmalısınız. Küçük bir araç olduğundan dolayı indirdikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türkçe dil desteğine de sahip olan araçta, izin verilen ve verilmeyen ayarları görebilir, dilediğiniz şekilde değişiklik yapabilirsiniz. Alfabetik olarak 250’den fazla sistem ayarının yer aldığı bu araç Windows işlemlerini çok daha pratik hale getiriyor. Çoğu kişinin nerede olduğunu dahi bilmediği ayarlamaları kolayca yapılmasını sağlayan araçta özel arama bölümü de var. Yapmak istediğiniz işlemler için arama bölümünü kullanarak ilgili ayarı bulabilirsiniz. Mart 2024 itibariyle ilgili araçta 273 Windows özelliğine erişim sağlanabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir