Windows işletim sistemi için geliştirilmiş pek çok yapışkan not uygulaması olsa da bunlar arasında ön plana çıkanlar, daha işlevsel ve kullanışlı. Bu bakımdan yeni bir post-it uygulaması kullanmak istiyorsanız, aşağıda yer alan önerileri değerlendirebilirsiniz.

Stickies

Not alma uygulamasının amacına uygun olarak çok sade ve basit şekilde geliştirilen Stickies, minimalist tasarımı sevenlerin değerlendirebileceği ilk seçeneklerden birisi. Stickies, yeniden başlatma veya aniden kapatma sonrasında bile notlarını anlık olarak kaydetme özelliği sayesinde kayıpsız bir seçenek sunar.

Windows Sticky Notes

Microsoft tarafından 2002 yılında piyasaya sunulan ve en son 2019 yılında büyük bir güncelleme alan Windows Sticky Notes, Microsoft’un sistem ile uyumlu bir şekilde kullanıma sunduğu en güçlü seçeneklerden birisi. Windows Sticky Notes renkli not oluşturulmasına imkan tanıdığı gibi tasarım anlamında da seçenek sunar.

Notezilla

Tercih edilebilecek bir diğer uygulama olan Notezilla, Microsoft’un uygulaması ile büyük bir benzerlik taşıyor. Ancak Notezilla’yı listedeki diğer uygulamalardan ayıran en önemli fark, bulut desteği. Bu sayede notlarınıza telefon gibi diğer cihazlardan da eşzamanlı olarak erişebilirsiniz.

7 Sticky Notes

7 Sticky Notes, diğer not uygulamalarına göre çok daha kapsamlı bir çözüm sunar. Daha fazla özellik ve notlar içerisindeki metin biçimlendirmelerinin desteklendiği uygulama, böylece not odaklı daha kapsamlı bir iş yapanlar için daha fazla verimlilik sunuyor.

Hott Notes

Listenin son sırasında ise Hott Notes yer alıyor. Herhangi bir alanda hızlı bir şekilde not oluşturulmasını sağlayan uygulama, böylece hızlılık vaat ediyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir