Windows 10 işletim sisteminde işlerinizi yaparken sizlere kolaylık tanıyacak uygulamalar arıyorsanız aşağıda listelenen en iyi iş uygulamalarına göz atabilirsiniz.

İnternet teknolojilerinin gelişmesi, daha fazla uygulama ve servisin kullanıcılara sunulmasını sağladı. Bununla birlikte iş odaklı olarak geliştirilen uygulamalar, kişilerin işlerini çok daha kolay bir şekilde yapmasını sağlıyor. İşte Windows 10 için en iyi 4 iş uygulaması.

TeamViewer

Özellikle uzaktan çalışma ile birlikte çok daha ön plana çıkan Teamviewer, teknik destek sağlayan şirketler için en kullanışlı Windows uygulamalarından bir tanesi. Müşterilerinize uzaktan erişmek ve işlerinizi yönetmek istediğiniz her an bu uygulamadan kolayca destek alabilirsiniz. Güvenli olan bu uygulama üstelik eş zamanlı olarak tüm işlemlerin karşı bilgisayar ve sunucularda yapılmasını sağlıyor.

İndirin: TeamViewer (Ücretsiz, Ücretli)

T-Translator,

Çeviri özellikle farklı dillerde çalışan kişilerin her zaman elinin altında bulunması gereken araçlar arasında yer alıyor. Bu alanda ise Windows için en popüler seçenek T-Translator olarak adlandırılan uygulama. Sözlü ya da yazılı olarak çevirmede destek elde edebileceğinizi uygulamada 21 farklı dil destekleniyor. Sürekli geliştirilen uygulama sayesinde daha fazla gelişmiş araca ulaşabilmek de mümkün olabiliyor. 

İndirin:  T-Translator (Ücretsiz)

Slack

Son dönemlerde çok daha popüler hale gelen Slack uygulaması, işletmeler içinde bir iletişim aracı olarak kullanılmakta. Özellikle ekip ile çalışıyorsanız, Slack’ı kullanarak projeleri daha sorunsuz bir şekilde yönetilebilir ve takip edebilirsiniz. 

İndirin: Windows için Slack (Ücretli)

IDrive

Listenin son sırasında ise veri yedekleme konusunda işlerinizi kolay hale getirecek bir uygulama yer alıyor. Özellikle iş dünyasında son yıllarda daha fazla görülmeye başlanan fidye yazılım saldırısı için sistem yedeğinin alınması olası saldırı anında verilerin güvenli bir şekilde korunmasını sağlıyor. Dünya çapında bireysel ve işletmeler için kullanılabilir şekilde geliştirilen uygulama, bu alanın en iyilerinden bir tanesi.

İndirin: IDrive (Ücretsiz, Ücretli)

is
Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir