Bir dönem çok sevilen uygulaması Winamp’in akıllı telefon versiyonu geldi. Efsane müzik oynatıcı Winamp’ın geliştiricileri, uygulamanın Android ve iOS sürümlerini kullanıcıya sundu.

Sevdiği şarkıları müzik akış platformlarından değil bilgisayara indirerek dinleyen neslin favori programı Winamp, artan müzik akış platformlarından sonra günümüzde popülerliğini yitirmişti.

Efsane müzik programı Winamp'in akıllı telefon sürümü geliyor

Gelişen teknoloji ve online müzik platformlarının artmasıyla birlikte popülerliğini kaybeden uygulama, yeni tasarımı ile müzik dünyasındaki popülerliğine tekrar kavuşmayı planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde MP3 çalma uygulaması Winamp’in bilgisayarlar için yeni sürümü yayınlanmıştı.

Winamp artık akıllı telefonlarda

Bir dönemin efsane müzik oynatıcısı Winamp’in iOS ve Android sürümleri kullanıma sunuldu.

Geliştiriciler Android ve iOS için yayınladığı uygulamayı şimdilik sınırlı sayıda kullanıcı için kapalı beta test modunda kullanıma sundu. Müzik uygulaması Winamp’in tam sürümünün ilerleyen günlerde yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Yöneticiler Winamp’in bilinirliğini arttırmak istiyor ve uygulamayı MP3 uygulamasından daha ilerisine dönüştürmeyi amaçlıyor.

Şirketin amacı, müzisyenlere ve içerik oluşturucuların çalışmalarını dağıtmaları, tanıtmaları ve çalışmalarından kazanç elde edebilecekleri bir platform kurmak.

Winamp, sunduğu hizmet ile birlikte Spotify ve Apple Music gibi çevrim içi servislere değil, müzik konusunda Patreon benzeri bir platforma dönüşmeyi hedefliyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir