WhatsApp, “Sohbette Tut” özelliğini duyurdu.Bu yeni özellik sayesinde alıcılar bireysel iletileri saklayabilecek .Sohbette Tut özelliği kullanıcıların  kaybolan ileti görüşmeleri için yeni bir seçenek olacak. Ayrıca bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar mesajlarını kayıtlı tutabilecek.

WhatsApp, “Sohbette Tut” özelliği ile göndericilerin onaylaması halinde, alıcıların bireysel iletilerini saklamasına olanak tanıyan yeni özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik kaybolan ileti görüşmeleri için de yeni bir seçenek haline gelecek. Sohbette Tut özelliği,  kullanıcıların gelecekte ihtiyaç duyabileceği mesajları kayıt altında tutabilmeyi amaçlıyor. 

WhatsApp, Sohbette Tut Özelliğini Duyurdu
Whatsapp’tan Yeni Özellik: Sohbette Tut

Whatsapp Sohbette Tut Özelliğini Tanıttı

WhatsApp, yayınladığı blog gönderisinde Sohbette Tut özelliğini tanıttı. WhatsApp bu yeni özelliği tanıtırken şu ifadelere yer verdi: 

 Birisi bir mesajı tuttuğu zaman göndericiye bildirim gönderilecek ve gönderici isterse tutma kararını veto edebilecek. Başkalarının mesajınızı tutamayacağına karar verdiğinizde bu karar nihai, mesajı başka hiç kimse tutamaz ve zaman dolduğunda mesaj silinir. Bu sayede, gönderdiğiniz mesajların nasıl korunduğuna dair nihai söz hakkı size ait olur.

WhatsApp uygulamasında kaydedilen mesajlar yer işareti simgesi ile gösterilir. Sohbette Tut özelliği ile bu mesajları, Tutulan Mesajlar klasöründe  görebileceğiz. Üstelik bu mesajlar, sohbete göre organize edilmiş olacak. WhatsApp’ın bu yeni özelliği önümüzdeki haftalarda kademeli bir şekilde kullanıma sunulmaya başlanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir