WhatsApp’ta çevrimiçi görünme sorunu yaşayan kullanıcılar, WhatsApp’ta çevrimiçi görünme çözümü rehberimiz sayesinde bu sorunu ortadan kaldırabilir. İşte detaylar.

WhatsApp uygulaması, dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma programlarından birisi. Uygulamanın kullanımı sırasında karşı tarata çevrimiçi mesajı gösterildiği için zaman zaman uygulamadan çıkılsa dahi kullanıcılar çevrimiçi kalabilmektedir. Bu uygulama ve telefonda yaşanan yazılımsal sorunlardan kaynaklanmaktadır. Ancak bu sorunu çözmek adına WhatsApp’ta çevrimiçi görünme çözümü adımlarını takip edebilirsiniz.

Mark Zuckerberg WhatsApp’ın iMessage’den daha güvenli olduğunu açıkladı

İşte WhatsApp’ta çevrimiçi görünme çözümü

WhatsApp’ta çevrimiçi görünme sorununun çözümü için farklı teknikler kullanılabilir. Ancak ilk olarak uygulamanın arka planda çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir. Akıllı telefonlarda uygulama ekranından çıkılsa da arka planda kapatılmadığı sürece uygulamalar çalışmaya devam etmektedir. Bu nedenle arka planda çalışan uygulamalarda WhatsApp’ın olmadığından emin olmalısınız.

WhatsApp’ta çevrimiçi görünme çözümü videolu anlatım

Eğer sorun devam ediyorsa bir diğer öneriyi deneyebilirsiniz. Çevrimiçi görünmenin nedeni bağlı cihazlar olabilmektedir. Farklı platformlarda uygulamayı kullanıyorsanız bağlı cihazlar özelliği nedeniyle çevrimiçi görüşülmesi mümkündür. Bu tür durumlarda ise WhatsApp uygulamasındaki bağlı cihazlar seçeneklerini takip ederek bağlı olan cihazları kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Tüm bunlar da çözüm olmuyorsa uygulamanın Ayarlar > Uygulamalar bölümünden önbelleğinin temizlenmesi ya da tamamen silinip tekrar kurulması gerekir.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir