Dünyaca ünlü mesajlaşma platformu olan WhatsApp’ta, yeni güncellemeyle birlikte bilinmeyen çağrılardan gelen aramalar otomatik olarak sessize alınacak. 

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için tasarlanmış, platformlar arası bir anlık mesajlaşma ve arama veya iletişim uygulamasıdır. İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlamaktır.

whatsapp-dunya-capindaki-kullanicilar-icin-resmi-proxy-destegini-baslatiyor

Dünyaca ünlü mesajlaşma platformu WhatsApp yeni güncellemesi

Bugün dünyanın dört bir yanındaki WhatsApp kullanıcıları için bazı haberler alındı. Meta’nın canlı mesajlaşma uygulamasının önümüzdeki aylarda platformuna yeni özellikler eklemeyi planladığı bildirildi. Son birkaç saat içinde yayınlanan raporlara göre WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak sessize alıyor. 

WhatsApp’ta, yayınlanan güncelleme ile bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik olarak sessize alınacak. WhatsApp, kullanıcı memnuniyeti rahatsızlığını ortadan kaldırmaya yöneliktir. Bu özellik sizi bilinmeyen numaraların neden olduğu rahatsızlıktan kurtarmaya yönelik sunulmaktadır.

WABetaInfo adlı bir kaynak, WhatsApp’ın yaklaşan güncellemesi için, kullanıcıların bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak sessize almasına ancak yine de arama geçmişinde göstermesine olanak tanıyan yeni bir özellik sunduğunu iddia ediyor. Uygulama kullanımını iyileştirmek ve spam saldırılarını önlemek için harika bir çözüm olan bu özellik, önümüzdeki aylarda dünya genelindeki tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. 

Raporda yapılan açıklama ise aynen şöyle;

“Meta’nın sahip olduğu mesajlaşma uygulamasının, kullanıcıların bilinmeyen numaralardan gelen aramaları susturmasına olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığı belirtildi. Geçiş, uygulama ayarlarında yer alacak ve etkinleştirildiğinde, bilinmeyen numaralardan gelen aramalar her zaman susturulacak, ancak aramalar listesinde ve bildirim merkezinde gösterilmeye devam edecek.”

Bu özellik sayesinde, kullanıcıların genellikle istenmeyen aramalarla ilişkilendirilen bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alarak, gelen aramalardan kaçınmasına olanak sağlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir