Sesli mesajların kendiliğinden silinmesi özelliği henüz test aşamasında olsa da birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. Bu haftanın ilk günlerinde WhatsApp uygulamasının Android kullanıcıları için passkey özelliği sunacağını söylemiştik. Yeni bir gelişme daha yaşandı, WhatsApp hızla geliştiriliyor. Gelen haberlere göre bu uygulama, şu anda beta sürümünü kullanan kişilere kendi kendine silinen sesli mesaj gönderme özelliği de ekledi. Bu işlev, gönderilen sesli iletilerin dinlendikten sonra direkt silinmesini sağlıyor. Ekstra gizlilik ve güvenlik sağlayan yeni özellik, birçok kişinin ilgisini çekti bile.

Bir Kez Görüntüle Özelliği ile Silinen Sesli Mesajlar Gündemde

sesli mesaj atan kadın
sesli mesaj atan kadın

Sizlere söz ettiğimiz özellik, bir kez görüntüle ismi ile bilinen şekilde çalışıyor. Bu özelliği etkinleştirdiğiniz an gönderdiğiniz video ve fotoğraf bir kez görüntüleniyor, ekran görüntüsü de alınamıyor. Ekran görüntüsü almaya çalıştığınızda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Sesli mesaj konusunda da aynı şey geçerli olacak. Yeni özelliği kullanmanız halinde sesli mesajları sadece bir defa dinleyebileceksiniz.

Tabii bu özelliğin tüm kullanıcı kitlesine tam olarak ne zaman sunulacağı ile alakalı herhangi bir bilgi mevcut değil. Passkeyler ve kendi kendine silinen sesli mesajların yanında WhatsApp uygulamasının ilk defa bir iPad uygulaması üzerinde çalışmaya başladığının sinyallerini de vermiş olalım. Hali hazırda beta sürümünde yer alan bu iPad uygulaması, kullanıcıların WhatsApp profillerini telefonları ile eşleştirip tablet üzerinden kullanmasına keyifli şekilde yardımcı olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir