Popüler sohbet uygulaması WhatsApp, 2023 yılında yepyeni özellikleriyle tam gaz devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın öne çıkardığı özellikleri arasında bu kez yeni bir şifreleme ile güvenlik söz konusu. WhatsApp bu yenilikle sohbetlerin daha güvenli olabilmesi adına tüm gücüyle çalışıyor. 

Popüler sohbet uygulaması WhatsApp, kullanıcısının konforunu daima ileri seviyeye taşıyabilmek adına pek çok yeni özelliği öne çıkarmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de sohbetlere parmak izi ve parola olmadan erişilemeyecek olması.

Tüm kullanıcılar heyecan ve merakla WhatsApp’ın yeni özelliğini bekliyor

Rakiplerine karşı çıtayı gittikçe daha da yükselten Meta’nın sahibi olduğu anlık mesajlaşma platformu WhatsApp’ın bu yeni özelliği sayesinde, telefonunuzu almak isteyen kişinin sizin izniniz olmadan sohbetlerinize erişememesi için, özel sohbetlerinizi kilitlemenize ve sizin izniniz olmadan kimsenin bunlara erişemeyeceğine sadece parmak izleri ve sohbet içi özel parolalar ile izin verebilecek yeni bir gizlilik özelliği üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

whatsapp sohbet1

Yeni özellik henüz geliştirilme aşamasında

Popüler sohbet uygulaması WhatsApp’ın bu özelliği henüz kullanıcısıyla buluşmadı. Yeni özelliğin henüz geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Bu yeni özellik sayesinde özel ve hassas konuşmalarınızı güvende tutmak için WhatsApp, ekstra bir güvenlik vaat ediyor. Geliştirilme aşamasında olan bu özellik, kullanıcıların sohbetlerine başkalarının girmesinin önüne geçmek amacıyla geliştiriliyor.

WhatsApp’ın bu yeni özelliği henüz kullanıcısıyla geliştirilme aşamasında ve kullanıcısıyla buluşturulmamış olsa da hassas sohbetler için başka bir gizlilik katmanı sunmayı vaat ediyor. Kullanıcılar, başkalarının mesajlarını okumasını bu şifreler sayesinde koruyabilir ve konuşmalarını güvende tutabilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir