Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcıları için çalışmalarına durmaksızın devam ederek günden güne yeni özellikler çıkarmaya ve kullanıcısını heyecanlandırmaya devam ediyor. 

strongwhatsappa ilginc bir ozellik geliyorstrong

WhatsApp’tan kullanıcılara bir yeni seçenek daha sunuyor: Android beta sürümünde ses durumu güncellemeleri özelliğini kullanıma açtı. WhatsApp artık kullanıcıları için durum aracılığıyla sesli not paylaşımları da yapabilecek. 

Meta’ya ait olan anlık görüşme platformu WhatsApp’ın, Android beta sürümünde kullanıcıların durum güncellemeleri aracılığıyla durum bölmesinde sesli notlar paylaşmasına olanak tanıyor. Meta mesajlaşma platformu olan WhatsApp, Android beta sürümünde yeni güncelleme sonrasında kullanabilecekleri Sesli Durum Güncelleme özelliğini kitlesine sunuyor ve kullanıcıların durum güncellemeleri yoluyla sesli notları paylaşmalarına olanak tanıdığını bildiriyor.

Daha önce WhatsApp, kullanıcılarına görüntü, video ya da sözlü durum paylaşımına imkan sağlıyordu ancak şimdi durum çok daha farklı. WABetaInfo’dan alınan bilgiler doğrultusunda WhatsApp kullanıcıları artık durum bölümünde yeni çıkardığı özelliğine erişim sağlayabilecek ve bununla birlikte sesli notlarını da durum güncellemeleri olarak paylaşabilecekler. Sadece bu kadar da değil bundan sonra WhatsApp uygulaması, paylaşmak istediği bir ses kaydını paylaşmadan önce silme şansına da sahip. Kullanıcılara ses kayıtları üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

strongwhatsappa ilginc bir ozellik geliyorstrong 1

WhatsApp’a yeni bir özellik geliyor

WhatsApp’ın bir sesli durum paylaşımı için kullanıcısına sunduğu maximum süre 30 saniye olarak belirlendi ve kullanıcılarının durum bölümünü kullanarak paylaştıkları sesleri dinlemek amacıyla halihazırda kullanmakta oldukları sürümlerini güncellemeleri gerekiyor. Son zamanların en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, durum bölümünde paylaşılması planlanan sesli notların 24 saat sonra kendiliğinden silinerek kaybolacağını bildiriyor.

WhatsApp hayata geçirmeye hazırlandığı bu yeni sesli not özelliği sayesinde bir farklılık daha yaparak kişiselleştirilmiş ve kullanıcının kendisinin belirlediği bir kitleye sesli not durum güncellemesi yapabilecek.  WhatsApp’ın heyecanlı ve yoğun bir tempo ile üzerinde çalıştığı yeni özellik, WABetaInfo tarafından kullanıcılarıyla paylaşıldı. 

Paylaşılan rapora göre, beta test kullanıcıları metin durumu bölümünden bu yeni özelliğe erişerek sesli notları durum güncellemesi olarak paylaşılabilecek. Bu sayede WhatsApp, bir sesli notu paylaşmadan önce kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlayabilecek.WhatsApp resim ve videolarda yaptığına benzer şekilde, durum aracılığıyla paylaşılan sesli notlar da 24 saat sonra kaybolacak.

Durum güncellemeleri olarak paylaşılacak sesli notlar sadece kullanıcıların ayarladığı gizlilik ayarlarında seçtikleri kişilerin onları dinleyebilmesini sağlamak için uçtan uca şifreli olarak geliyor. Raporda, yeni özelliğin önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulacağı belirtildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir