Popüler mesajlaşma ve arama platformu olan WhatsApp, hesapsız mesajlaşma dönemi üzerinde çalışıyor. Avrupa Birliği teknoloji şirketlerini yakından ilgilendiren yasa sonrasında WhatsApp kurallara uymak için kollarını sıvadı. Bu yönde geliştirilen özellik ile kişiler hesap olmadan da mesajlaşabilecek. 

Teknoloji Şirketleri, AB Dijital Hizmetler Yasasına uyum sağlamak için yeni düzenlemeler yapmaya başladı. Bu düzenlemelere adım atan uygulamalardan biri de Dünya genelinde hizmet sunmakta olan WhatsApp’da yer almaktadır. 

WhatsApp Beta 24.2.10.2 Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor

WhatsApp Beta 24.2.10.2 Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor
WhatsApp Beta 24.2.10.2 Sürümü Yeni Özelliklerle Geliyor

App Store’da sunulan WhatsApp Beta 24.2.10.72 sürümü ile yeni özelliklere uymak için Platformlar arasında mesajlaşma özelliği üzerinde çalışıldığı bildirildi. Bu yeni özelliğin geliştirme aşamasında olduğu bildirildi. Yeni sürüm ne zaman Kullanıcılara sunulacak bilinmemektedir.

Avrupa Birliği kurallarında, Mesajlaşma haberleşme uygulamaları arasında hesap kayıt zorunluluğu olmaksızın iletişim kuruma şartı bulunmaktadır. WhatsApp yeni gelecek olan güncelleme ile bu kurala uymuş olacaktır. WhatsApp daha önce bu yeni özelliği Androidlerde test etmişti. Şimdi ise İOS larda test sürecini başlatmıştır. Genel kullanıma ne zaman sunulacağı bilinmemektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir