WhatsApp’a gelecek yeni özellik Favori Kişiler olarak adlandırılacak. Yeni özellik ile favoriye kişiye ulaşmak çok daha kolay olacak.

WhatsApp’ta yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Son yapılan paylaşımlara göre WhatsApp’ta yer alacak yeni özellik favori kişiler olacak.

Yeni Özellik WhatsApp Betada Görüldü

Yeni özellikle ilgili bilgiler 24.3.10.70 kodlu iOS beta sürümde yer aldı. Geçtiğimiz gün paylaşılan beta sürümünde kullanıcıların test etmeye başladığı yeni özellik, kullanıcılar birden fazla kişiyi favoriye alabilecek ve bu kişilere WhatsApp’ta daha hızlı ulaşabilecek.

WhatsApp Favori Kişiler Oluşturulacak

WhatsApp’ta yeni özelliğin kullanılması için ilk olarak favori kişiler listesi oluşturulması gerekiyor. Favori kişiler belirlendikten sonra ise WhatsApp’taki günlük kullanımlarda favori kişiler daha fazla ön planda tutulacak. Kullanıcılar filtreleme yaparak sadece favori kişilerle yapılan görüşmeleri ekranda görebilecek. Böylece sadece istenen kişilerin sohbetlerinin ekranda yer alması ve istenildiği zaman da bu sohbetlere erişilmesi sağlanacak. Üstelik bu yeni özellik sadece mesajlarda desteklenmeyecek. Mesajların yanı sıra kullanıcıların arama gibi özelliklerde de favori kişiler desteklenecek. Yeni özellik hem iOS hem de Web sürümünde test ediliyor. önümüzdeki günlerde Android sürümde de beta olarak paylaşılması beklenen yeni özellik testlerin ardından tüm kullanıcılara sunulacak. WABetainfo tarafından yapılan paylaşımlarda WhatsApp’ın yeni özelliğinin nasıl görüneceği de ekran görüntüleriyle ortaya çıktı. İşte dikkat çeken o görüntüler;

WhatsApp'a "Favori Kişiler" Özelliği Geliyor
WhatsApp’a “Favori Kişiler” Özelliği Geliyor

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir