WhatsApp’a yeni bir özellik geldi. WhatsApp, Masaüstü beta sürümde bulunan özellik ile artık yeni bir özellik kullanıma sunulduğunda kullanıcılara mesaj ile bilgilendirme yapılacak.

WhatsApp Web ve masaüstüne yeni özellikler geliyor

Dünyanın en popüler mobil uygulaması WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni bir özellik, uygulamanın masaüstü beta sürümünde ortaya çıktı. Aslında bu özellik, birkaç ay önce iOS ve Android beta sürümlerde geliştirme aşamasında da görülmüş ancak sonrasında bir gelişme olmamıştı.

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni bir özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp’la ile ilgili yeni değişikliklerden anında haberdar olabiliyor.

İşte WhatsApp’ın yeni özelliği

1

Masaüstü beta sürümünde bulunan özellik bu kez resmi WhatsApp sohbet sayfası olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar WhatsApp`tan mesaj almayı durdurmak için sessize alma veya sessizden çıkarma seçeneğini kullanabilecekler.

Özellik Telegram’da nasıl çalışıyor?

Yıllardır hizmet veren resmi Telegram mesajlaşma hesabı, kullanıcıların Telegram ile ilgili tüm yeniliklerden haberdar olmasını sağlıyor. Platform, video ve fotoğraflarla da içerikleri destekleyerek yeni özelliklerin nasıl kullanılacağını da açıklıyor.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir