Dünya üzerinde iletişim olarak en çok tercih edilen platformlardan olan WhatsApp uygulaması yeni bir güncelleme ile geldi. Platform güncellenen Windows uygulaması ile gündemde yer alıyor.

Windows için WhatsaApp uygulaması çok daha güçlü bir hâle geldi. Ücretsiz olarak elde edilebilecek uygulama, farklı özellikler barındırıyor. Kişilerin uçtan uca şifrelenmiş şekilde 8 kişiye kadar video ve 32 kişiye kadar da sesli grup sohbetler gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Öncekine göre çok daha hızlı çalıştığı aktarılanlar arasında.

Uygulama mesajlar için uçtan uca şifreleme özelliği de getiriyor. Uygulama ile ilgili de bazı açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalar içinde WhatsApp uygulamasının bir mobil uygulama olarak doğduğu ve bu şekilde devam ettiği belirtildi. Bununla beraber WhatsApp’ı bilgisayar ve tablette kullanan kişi sayısı oldukça fazla. Gün geçtikçe kullanıcı sayısı daha da artıyor. Bu nedenle Windows kullanıcılarının çok daha rahat edeceği özellikler getirildi. En fazla 8 kişiyle görüntülü grup aramaları ve en fazla 32 kişiyle sesli aramalar düzenlenebilir.

Kullanıcılar artık tablet veya bilgisayar üzerinden de arkadaşları, ailesi ve iş arkadaşlarıyla daima bağlantıda kalabilecek. Bu yenilik zamanla çok daha güçlü hâle geleceği de yine belirtilenler arasındadır. WhatsApp; cep telefonları, tablet ve bilgisayarlar platformlar arası etkileşimi sağlıyor. Uçtan uca şifrelenmiş mesaj özelliğiyle güvenlik durumunu korurken birçok işleviyle kullanıcıların iletişim olanağını artıyor. Yeni çoklu cihaz imkânlarının tanıtımının ardından kullanıcıların sık sık dinlenilmesi gerçekleştirildi. Kullanıcı deneyim ve görüşlerinin ardından yeni inovasyonlar gerçekleştirildi. Kullanıcılara iletişim için farklı pek çok özellik sunuldu.

WhatsApp

WhatsApp’a Sunulan Yeni Özellik

Anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, daha öncesinde grup odaklı yeni özelliklerini duyurmuştu. Grup özelliğinin gelmesiyle birlikte uygulamayı kullanan birçok kişi bu özellikten faydalanmıştı. Gelişmelerle birlikte mobil kullanımla beraber diğer araçlarda da grup konuşması kolaylığı sağlanıldı. Tablet ve bilgisayarlarda da çoklu grup konuşmaları özelliği getirildi. En fazla 8 kişiyle görüntülü grup araması özelliği getirilirken, 32 kişiyle sesli arama düzenleme özelliği de getirildi. Bu özelliklerle beraber kullanıcılar farklı yerlerde çoklu konuşma olanağı yakalamış olacak.

SEO İçerik Üreticisi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir