Kullanıcılar, WhatsApp uygulamasına entegre edilmiş dosyaları göndermek için yeni bir menü ile galeriye kolayca erişebilir.

WhatsApp yıllar içinde büyüdü, dahili iletişimi ve ücretsiz kullanımı kolaylaştıran özelliklerle aylık 2 milyar kullanıcıya ulaştı. Bu uygulama, mesaj göndermenin yanı sıra, fotoğraf, video, belge ve daha fazlası gibi her türlü belgeyi paylaşabilir.

Bu deneyimi daha da geliştirmek için WhatsApp, Android için yeni özellikler geliştiriyor. Uygulamayla gelen özellikleri kullanıcılara aktarmasıyla bilinen WABetaInfo, WhatsApp 2.22.4.4’ün beta sürümü hakkında ilk bilgileri bizlerle paylaştı. Güncelleme ile WhatsApp kullanıcıları dosya göndermek için yepyeni bir menüye sahip olacak.

WhatsApp, telefon galerinize kolay erişim sağlar

Artık WhatsApp’ta, sohbet alanındaki kamera düğmesine bastığınızda ve yukarı kaydırdığınızda, uygulama telefonunuzdaki en son fotoğrafları ve videoları gösterecektir. Ancak eski medya dosyasını göndermek için sohbet alanındaki ataş simgesine dokunarak galeriyi açmanız ve uygun dosyayı seçmeniz gerekiyor. Bu süreci zorlaştırıyor.

WhatsApp, web ve masaüstü sürümleri için iki aşamalı doğrulama sistemi geliyor

2.22.4.4 beta sürümünde, WhatsApp’ta En Son ve Galeri sekmelerini görmek için kamera düğmesine dokunun ve yukarı kaydırın. Böylece, telefonunuzun galerisindeki fotoğraf ve videolara, klip simgesine dokunmadan tek bir tıklamayla doğrudan erişebilirsiniz. Ayrıca birden fazla medya dosyası seçebilirsiniz.
WABetaInfo, bu özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu bildirdi. Yani değişiklikler henüz WhatsApp’ın beta sürümüne ulaşmadı.

Mesajlaşma platformu, özelliği dağıtmadan önce test eder. Bir süre sonra özelliği beta kullanıcılarının kullanımına sunarak test etmeye ve geri dönüşlerle özelliği iyice iyileştirmeye devam eder. Kullanıcı geri bildirimleriyle özellikten emin olduktan sonra özelliği kademeli olarak ya da yeni bir güncellemeyle tüm kullanıcılara sunar. Bu nedenle yeni özellik için biraz daha daha beklemeniz gerekiyor.

Peki ya sizler WhatsApp`’ın yayımlayacağı yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir