Whatsapp yedeklemelerinde sınırlı kota uygulaması başlıyor. Whatsapp yedekleme yapmak için Google depolama alanını kullanmaya hazırlanıyor.

WhatsApp geçtiğimiz yıllarda güvensizlik problemi ile karşımıza çıkmıştı. Oldukça fazla kitlesini kaybetmekten çekindiği için bu adımı geri çekmişti. Yeni özelliklerinden olan kanal takip edilmesi sevilen özellikleri arasında yer aldı. Yine uygulamanın içinde oluşturulan gruplar arasında bir kişinin çıkıp gelmesinin bildirimleri diğer grup üyelerine bildirim olarak düşüyordu. Bu özelliğini de sürümden kaldırıp takdirleri üzerine toplamıştı. Şimdilerde ise sesli mesajında tekli gönderilebiliyor olması kullanıcılarının gözdesi haline geldiği görülüyor.

Vazgeçilemeyen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta sürümünde yeni sürümünün özelliğini kullanıma açmak için gün sayıyor. Özellik, yedeklemeleri sınırlı hale getirecek.

Whatsapp yedeklemelerinde sınırlı kota uygulaması başlıyor. Whatsapp yedekleme yapmak için Google depolama alanını kullanmaya hazırlanıyor.

WhatsApp ekstra depolama için ücretsiz uygulamasını kaldırıyor

WhatsApp şimdi kullanıcılarına Google Drive üzerinden yedekleme imkanı sunuyor. Gelecek günlerde bu özelliği sınırlandıracağı gündemini koruyor. WhatsApp beta 2.23.26.7 sürümüyle 15 GB ücretsiz bulut depolama alanını yeni güncelleme ile birlikte bulut depolama ve Google One ile ortak çalışacak. Bu uygulamalar ekstra ücret ödemeden kullanıcılara yedekleme yapabilme imkanı sunmaya devam edecek. Ek depolama alanı isteyen kullanıcılar bunun için ekstra ödemeyle depolama alanı satın alıp yedekleme yapabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir