WhatsApp silme süresi sonunda uzatıldı. WhatsApp beta uygulamasına yeni özellik ne zaman gelecek?

Mutlaka bilmeniz gereken WhatsApp ipuçları

Popüler bir mesajlaşma platformu olan WhatsApp, mesajları silme yeteneğini geliştiriyor. Uygulama, herkes için silinebilecek mesajların süresini uzatmaya karar verdi. Kullanıcı isteklerini dinleyerek uygulama deneyimini arttırmayı hedefleyen şirket mesaj silme sürelerinde önemli bir adım atarak rakiplerinin önüne geçti.

iOS için WhatsApp indir
Android için WhatsApp indir

MacOS için WhatsApp indir
Windows için WhatsApp indir

WhatsApp artık mesajlarını silmeniz için daha fazla süre tanıyacak

2017 yılında ilk kez kullanıcılara sunulan “Herkesten Sil” özelliği, aslında WhatsApp’ta devrim niteliğinde bir yenilikti. Bireysel konuşmalarda ve grup konuşmalarında mesajları silmenizi sağlayan bu özellik, zaman içinde gelişmiştir. Ortaya çıkan son görüş ise mesajın kaldırılmasının daha uzun süreceğini gösteriyor.

WABetaInfo tarafından hazırlanan son raporda, WhatsApp mesajlarının silinmesi için sürenin uzatıldığı kaydedildi. Şu anda, kullanıcılar gönderilen mesajları 1 saat, 8 dakika ve 16 saniye içinde silebilir. Ancak en son beta güncellemesi sayesinde bu süre 2 gün 12 saate (toplam 60 saat) uzatılacak.

WhatsApp’ta bildirim süresini uzatmanın yanı sıra grup yöneticileri ek avantajlardan da yararlanacak. WABetaInfo’dan alınan bilgiye göre grup yöneticileri diğer kullanıcıların mesajlarını silme hakkına sahip olacak. Ancak yönetmenler için bir süre sınırı olup olmadığı şu anda belirsiz.

Android için WhatsApp Beta 2.22.15.8’de test etmeye başladıkları yeni mesajlaşma özellikleri, kullanıcılara daha fazla paylaşım özgürlüğü sağlıyor gibi görünüyor. Mesaj silme güncellemesinin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı belli değil.

WhatsApp’ın en büyük rakibi olan Telegram, kullanıcılarına mesajları 48 saat içinde silme hakkı veriyor. Yani son güncellemeyle birlikte WhatsApp, Telegram’ın zaman sınırını aşmış olacak.

Uzun zamandır beklenen WhatsApp Web Durum Hatası da nihayet gerçekleşti. Kullanıcılar, gizlilik ayarlarında “Son Görülme ve Çevrim içi” durumlarını gizleyebilecekler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir