WhatsApp uygulamasının masaüstü versiyonuna, ses mesaj altyapısına pek çok kişinin ilgisini çekecek faydalı bir özellik daha ekleniyor. Elde edilen bilgilere göre masaüstü versiyonu için WhatsApp özelinde sunulan özellik herkesin deneyebileceği en son beta sürümüne (2.2201.2) sesli mesaj kaydını durdurup tekrar dinleme imkanı getiriyor. 

Trendyol halka arz planını açıkladı

Bu özellik sayesinde kişiler almış olduğu bir ses mesaj kaydını dinlemeye başladıkları zaman bunu durdurup daha sonra tekrar dinlemeye devam edebilecekler. Masaüstünde sesli mesajların gönderilmeden önce yanlış söylemlere karşı dinlenebilmesi özelliği sunan firma, yeni özellik ile beraber sesli mesaj tarafını masaüstünde daha iyi bir şekilde kullanışlı hale getirilecek. Bu özellik ile beraber kayıt almak çok daha fonksiyonel bir hal alacak. 

WhatsApp sesli mesajlar için merakla beklenen özellik yolda

Söz konusu bu mesaj özelliğini daha önce iOS sürümü için de beta şeklinde sunan ve yakın zaman içerisinde Android’e de gelmesi beklenen WhatsApp, yeni özellikleri yakın zaman içerisinde herkes için aktif hale getirecek. Her zaman olduğu gibi bu konu ile ilgili de şu an için net bir tarih verilmiyor. Her geçen gün daha da gelişmiş hale gelen bu servis masaüstü sürümüyle beraber mobil cihazlarda olduğu kadar olmasa da ciddi bir şekilde popüler hale geliyor. WhatsApp halihazırda pek çok gelişmiş düzeyde özelliğe sahiptir. Yeni özellikler ile beraber hem mobilde hem de masaüstü kullanımında pek çok özellik ile fonksiyonel bir kullanım elde edilecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir