WhatsApp, beta test kullanıcılarından gelen hata raporlarını dikkate alarak yeni bir iyileştirme güncellemesi yayınladı. 

Dünyanın popüler anlık mesajlaşma uygulaması olarak değerlendirilen WhatsApp, yeni bir güncelleme yayınladı. Söz konusu bu güncellemenin son zamanlar içerisinde sıklıkla şikayet ettiği bir hatanın düzeltilmesi için yapıldığı belirtildi. bu arada platform, geçtiğimiz günler içerisinde sık sık adından söz ettiren yeni bir özellikten söz etti. Buna göre ise, son görülme, profil fotoğrafı ve profil bilgisinin görüntüleme seçeneklerine bir yenisi daha eklendi. Artık söz konusu bu bilgiler de durum gibi kara listeye alınan kullanıcılar hariç kişilere açık halde olacak. 

WhatsApp, metin alanı hatasını düzeltti

Meta şirketi altında yer alan bu platform, bugün içerisinde Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir  güncelleme daha aldı. Bu sayede platform,  sürümü 2.21.23.16’ya çıkardı. Güncelleme ile beraber pek çok yenilik getirildi. WhatsApp, Android 2.21.23.16 hata düzeltme güncellemesi sunuldu. Konuyla ilgili olarak ayrıntılar geldi. Android 2.21.23.15 güncellemesinde WhatsApp beta sürümünde bazı hatalar vardır.  Pek çok beta test kullanıcısı, GIF gönderirken metin alanının çok büyük olduğunu belirtti. 

Bazı kullanıcıların şikayet etmesinin ardından WhatsApp’ın bu sorunu ortadan kaldırması için adım attığı görülüyor. Sonunda WhatsApp, yeni beta sürümünde bu sorun için hemen bir  düzeltme yayımlandı. Bunun yanı sıra, bazı beta test kullanıcılarının yaşamış olduğu bir diğer sorun ise şu an için çözüme kavuşmadı. Söz konusu bu sorun ise uygulama içi kamera kısmında yaşanıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir