WhatsApp kanallara bir yenilik getirdi. Bu yeniliğe göre artık kanallara yönetici eklemesi yapılabilinecek. Böylelikle kanal sahipleri yöneticilik verdiği kullanıcılar ile daha aktif bir biçimde kanallarını kullanabilecekler.

WhatsApp’a artık yeni yöneticiler eklenebilecek

Hepimizin bildiği gibi whatsApp geçtiğimiz aylarda kanal özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Bu sefer kanal özelliğini geliştirmeye yönelik bir adım attı. Bu adıma göre kanal sahipleri kanallarına yeni yönetici eklemesi yapabilecek.

Yönetici Daveti

WhatsApp Kanal’a ekleme nasıl yapılacak?

Kanal bilgi ekranında kanal sahibinin yöneticilerini kanala davet etmesine yardımcı olan yeni bir seçeneğin bulunacağı haberlerimiz arasında. Bu seçenek gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulması hedefleniyor.

WhatsApp’ta herkes kanal oluşturabilecek mi?

Kimler Kanal Açabilecek

WhatsApp’a gelen bu yeni güncelleme ile beraber herkes kanal oluşturabilecek. Fakat WhatsApp’ın şimdilik iOS cihazlarını kapsayan ve tüm kullanıcıların kanal oluşturabilmesine olanak sağlayan bir özelliği test ettiği kaydedildi. Ama bu demek değil ki bu özellik sadece iOS ‘u kapsayacak. Gelecek aylarda gelmesi beklenen güncellemeler ile birlikte Android kullanıcılar için de kanal oluşturabilme özelliğinin kullanıma sunulması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir