WhatsApp, kullanıcıların uygulamanın ana marka rengini değiştirmelerine olanak tanıyacak bir tema özelleştirme özelliği üzerinde çalışıyor. WABetaInfo internet sayfasına göre henüz test kullanıcılarına sunulmayan yeni tema özelliği WhatsApp iOS Beta 24.1.10.70 sürümünde tespit edildi.

WhatsApp uygulaması İOS için kişiselleştirme yapıyor. Bu kişiselleştirme de uygulamanın ana rengini seçebilmek için tema özelliklerinin üzerinde çalıştıklarını belirtti.

WhatsApp açık/koyu tema ile uyumluluk sağlamanın yanı sıra kullanıcıların sohbet arka planını veya sohbet duvar kağıdını değiştirerek uygulamanın görünümünü ayarlamasına olanak sağlıyor olacak.

Uygulamadaki farklı kullanıcılar ve grup sohbetleri için ayrı duvar kağıtları seçilebiliyor veya tüm sohbetler için evrensel bir duvar kağıdı da seçilebilmesi mümkün kılınıyor. Öte yandan, duvar kağıdı değiştirildiğinde Ayarlar, Sohbetler, Güncellemeler ve Topluluklar gibi ekranlara hiçbir şekilde kötü veya herhangi bir değişiklik yapmıyor.

WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde, kullanıcılar simgeler ve rozetler gibi kullanıcı arayüzü öğelerini özelleştirmek için bir renk paleti arasından seçim yapabilecekleri göze çarpıyor.

Yeni uygulama rengi özelleştirme özelliğinin WhatsApp’ın kararlı sürümünde ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşımı yok. Web sitesi ayrıca WhatsApp’ın gelecekteki bir güncellemede sohbet balonlarının da rengini değiştirmenize izin verebileceğini tespit etmiş oldu.

WhatsApp, kullanıcıların uygulamanın ana marka rengini değiştirmelerine olanak tanıyacak bir tema özelleştirme özelliği üzerinde çalışıyor.

WhatsApp Kullanıcıları İçin Kendini Geliştirmeye Devam Ediyor

İOS için en son WhatsApp beta 24.1.10.70 güncellemesi sayesinde , WhatsApp’ın şu anda gelecekte uygulamanın ana rengini seçebilecek bir tema özelliği sunmak için çalıştığını keşfettik. Bize göre bu kişiselleştirme özelliği haftanın en iyi haberi:

Windows için WhatsApp beta, kullanıcıların giriş ve çıkış cihazlarını doğrudan uygulama ayarlarından kontrol etmesine olanak tanıyan yeni bir özelliğe kavuşacağını dile getirdi.

Yeni bir arşivlenmiş sohbet filtresi sunarak iOS uygulamasına daha net bir arayüz getirecek bir konsept önerildi. Yine kaybolan görüntü ve videolar için çift görüntüleme seçeneği getirecek bir konsept geliştirdiklerini ifade ettiler. Grup sohbetlerinden engellenen kişilerden gelen mesajları gizlemeye yönelik bir özelliğe ilişkin konsepti kullanıcıları için geliştirmeye devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir