Pazarda liderlik konumunu koruyan WhatsApp için yeni özellikler üzerinde çalışmaya ve bunlar yeni beta sürümlerinde bulunmaya da devam ediyor. WhatsApp, ortaya çıktığı üzere yakın zaman içerisinde grup üyelerinin, gruplardan sessiz bir şekilde ayrılmasına imkan sunacak. 

Böylelikle bir kişi eklendiği gruptan ayrıldığı zaman, bu durum gruptaki diğer üyelere açık bir şekilde gösterilmeyecek. Şu an için bunun tam olarak tersini uygulayan ve ayrılmayı herkese bildiren firma, bu yeni yeni adım ile pek çok kişiyi de memnun edecek. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan güncelleme ile beraber grup limiti de kademeli bir şekilde artırılmaya başlandı. Firma bunu şu şekilde açıklamıştı; “Sürekli olarak aldığımız en önemli taleplerden biri, bir sohbete daha fazla kişi ekleme seçeneği oldu. Bu nedenle şimdi bir gruba 512 kişi ekleme özelliğini aşamalı olarak kullanıma sunuyoruz. Özel, güvenli ve emniyetli topluluklar oluşturmak emek ister. Bu iyileştirmelerin insanların ve grupların birbirine yakın kalmasına yardımcı olacağını düşünüyoruz.”

WhatsApp, elbette ki farklı çalışmalar üzerinde de planlar kuruyor. En son beta sürümlerinde görüldüğü üzere firma, grup yöneticilerinin mesaj silme sistemi için son aşmaya gelinmiş durumdadır. Yakın zamanda herkes için kullanıma sunulacak olan özellik, grup yöneticilerinin bir mesajı gruptaki herkesten silmesine imkan tanınacak. Herhangi bir grup içerisinde mesaj silindiği, diğer grup üyeleri tarafından da görülebilecek. Bu süreç içerisinde elbette ki kişiler silinen mesajları görmeyecekler. Fakat mesajı hangi yöneticinin sildiğini açık olarak belirtebilecek. Grupları daha güvenli ve düzenli bir hale getirmek için son derece güzel olan bu özellik, istenmeyen içeriklerin önüne geçmek adına büyük bir kontrol de sağlayacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Steam haftanın en çok satanlar listesi açıklandı


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir