WhatsApp, gruplar için yeni bir özellik getirdi. Yeni gelen özellikle WhatsApp gruplarındaki bilinmeyen numaralar artık isim olarak görüntülenecek. WhatsApp bu güncelleme ile kullanıcılara müthiş bir kolaylık sağlıyor. Yeni özellik gruplarda kimin kim olduğunu takip etmekte zorlanan kullanıcıların faydasına olacak.

whatsapp

WhatsApp’ın Yeni Güncellemesi

Akıllı telefonlar için geliştirilen anlık konuşma ve mesajlaşma platformu WhatsApp kısa bir zaman önce gruplardaki kullanıcıların profil fotoğraflarını gösteren bir özellik getirmişti. Bu özellik ile gruptaki kullanıcıların kim olduğu daha kolay anlaşılır hale gelmişti. WhatsApp şimdi de buna benzer yeni bir güncelleme ile karşımızda. Gruplarda yer alan kayıtlı olmayan numaralar yerine hesap sahibinin platforma kayıtlı olduğu isim görünecek. Böylece bilinmeyen numaralardan kaynaklanan karmaşıklık çözülmüş olacak. 

WhatsApp, bunun dışında kullanılmayan gruplar için ‘Süresi Dolan Gruplar’ özelliği de getiriyor. Bu yeni gelişmelerinin en önemli sebebi kullanıcılara daha güvenli bir sistem oluşturmak istemesi. Çünkü artık WhatsApp gruplarında kullanıcı sayısı 1024’e kadar çıktı ve bu durum birçok karışıklığa neden olabiliyor. 

WhatsApp’ın yeni özelliği şu anda iOS için WhatsApp 23.0.73 Beta sürümünde kullanıma sunuldu. Öte yandan bu yenilik işletme hesaplarının telefon numarasını maskeleyerek güvenli kullanım sunacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir