WhatsApp’ın, kullanıcıların yalnızca bir kez görülebilen mesajlar göndermesine olanak sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Daha önce fotoğraflar ve videolar için geliştirilen özellikler artık metin mesajları için de mevcut.

WhatsApp’tan gelen medyaların galeride görünmemesi sorunu

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni bir özellik geliştirdiği ortaya çıktı. WhatsApp’ın Android beta sürümünde 2.22.25.20 koduyla karşımıza çıkan özellik, en azından bazı kullanıcılar için kullanıcı deneyimini iyileştirecek gibi görünüyor.

Peki yeni WhatsApp özelliği kullanıcıya ne sunuyor?

WhatsApp, daha önce gösterilen fotoğraf ve video özelliğini bir süre önce kullanıma sunarak, kullanıcıların yalnızca bir kez görüntülenebilen fotoğraf ve videoları paylaşmasına olanak tanıyor. Bu kez Android beta sürümünde karşımıza çıkan yeni işlev, bir kez görüntülenen bir mesajı gönderebilmenizdir. Bu mod açıkken gönderilen mesajlar karşı tarafta sadece bir kez görünür. WhatsApp’ın yeni özellikleri şu şekilde görünüyor:

whatsapp gruplar icin yeni bir ozellik sunuyor

Geliştirilmekte olan yeni bir WhatsApp özelliği, sohbet gönder düğmesine bir kilit işareti ekleyecektir. Tek mesaj modu açıksa, bu kilit simgesi mesajın bir kez görüntüleneceğini belirtir. Öte yandan kullanıcılar, tek seferlik bir fotoğraf veya video gibi görüntülemek için gelen mesajlara dokunabilir.

WhatsApp, tek seferlik mesajlaşma özelliği hakkında yorum yapmadı. Haliyle; bu özelliğin ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor. Aslında, bu özelliğin kullanılabilir olup olmayacağı belli değil. Bu konuyla ilgili daha fazla gelişme olursa sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir