Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulamalarından WhatsApp için üç farklı yenilik geliyor. Yenilikler için odak nokta ise grup görüşmeleri oldu. WhatsApp için hazırlanan bu yeni üç özelliğin ilki grup sohbeti başlatan kişilere, grupta yer alan diğer kişileri sessize alma imkanı sunuyor. 

Böylelikle herhangi bir durum için sohbetten çıkmayan ancak sesini kısmayı unutan kişilere uzaktan müdahale etmek mümkün olacak. Bu pek çok durum içerisinde faydalı bir özellik gibi gözüküyor. Buna ek olarak ise artık grup sohbet içerisindeki kişilere hızlı bir şekilde özel mesaj da gönderebilirsiniz. Firmanın bu kısım için getirdiği üçüncü yenilik ise göstergeler oluyor. Artık grup sohbete katılan kişiler, altta çıkan bölüm üzerinden net bir şekilde gözükebilecek. Bu sayede ise büyük grup sohbetlerinde yer alan kişiler rahatlıkla takip etme imkanını elde edebilecekler.

iOS için WhatsApp indir
Android için WhatsApp indir

Windows için WhatsApp indir
MacOS için WhatsApp indir

whatsapp grup sohbetleri icin uc yeni ozellik sundu

Firma artık tam olarak 512 kişilik grup oluşturmaya da destek veriyor. WhatsApp için geçtiğimiz saatler içerisinde de gelecek bir yenilik ses getirmişti. Beta sürümlerinde göründüğü üzere yakında uygulamanın “Sohbet” menüsü içerisindeki “Arama” kısmının yanında bir filtre simgesi yer alacak. Kişiler buna dokunduğunda açılacak olan menüden yalnızda okunmamış mesajların görüntülenmesini seçebilecek, böylelikle mesaj yönetimi tek bir nokta üzerinden daha hızlı ve efektif bir şekilde yapabilecekler. Daha önce şirket hesapları üzerinden sunulan ve yakında herkes için de açılacak olması konusunda sevindiren bu özellik, genel olarak beğenilecek gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir