WhatsApp emoji kapatma özelliği sunmaya başladı. Özellik, harf klavyesinden emoji paneline geçmeyi kullanıcı kapatabilecek.

WhatsApp emoji özelliği yazı yazarken anlık emoji paneline girilip emoji metne koyulabiliyordu. Fakat yeni Windows sürümü 2.2350.3.0 beta güncellemesi alan kullanıcılar, isteğe bağlı bu özelliği devre dışı bırakabilecekler.

Gelen özellikle birlikte kullanıcıların mesajlaşma özelliğini daha fazla kontrol etme imkanı sunuyor. Bu özelliği etkin kılmak isteyen kullanıcılar, uygulama ayarlarının genel sekmesinden değiştirebilecek.

WhatsApp emoji kapatma özelliği sunmaya başladı. Özellik, harf klavyesinden emoji paneline geçmeyi kullanıcı kapatabilecek.

Özelliğin amacı kişiselleştirilmiş iletişim tarzı oluşturabilmek

Bazen kullanıcılar metin yazarken emoji çıkmasından dolayı  hem de el alışkanlığından dolayı emoji koyabildikleri için bu özelliklerden yakınabiliyorlardı. Bu özellik ile birlikte bu özelliği belirli sürelerde açıp, kapatabilecekler. 

WhatsApp kullanıcıları emoji koymak yerine metin tarzlarında kişiselleştirme yapabilecekler. WhatsApp bu özellikle kişilerin iletişim tarzlarına saygı duymayı ve özelleştirilmiş mesajlaşma seçeneğini var etme deneyimi sunmayı umuyor. 

Özellik şimdilik test kullanıcıları tarafından deneniyor. Bu güncelleme kişilerde henüz görünmüyor ise yakın zaman içinde geleceğinin altını çizmekte  fayda var. Kullanıcıların bu özellikten nasıl yararlanacağı ve memnun kalıp kalmayacakları merak koruyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir