Instagram Hikayeleri’nden ilham alan WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerinde daha uzun videoları paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği test etmeye başladı. Şu anda uygulama, video durumu yüklemelerini 30 saniye sınırında tutuyor ve kullanıcıları daha uzun kliplerini kesmeye zorluyordu.

Daha uzun durum güncellemeleri hâlihazırda WhatsApp’ın Android uygulamasının en son beta sürümünde bu özelliği bulmak mümkün olacak. Fakat sınırlı sayıda test kullanıcısı bu imkandan şimdilik kullanabiliyor. Ayrıca buna ek olarak, daha uzun durum güncellemelerini görüntülemek için de WhatsApp uygulamasının en son sürümüne sahip olunması zorunlu oluyor.

Instagram Hikayeleri’nden ilham alan WhatsApp uygulaması, kullanıcıların durum güncellemelerinde daha uzun videoları paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği test etmeye başladı.

WhatsApp Önce Geri Bildirime Bakacak Sonrasında Genel Dağıtıma Başlayacak

Instagram Hikayeleri için 15 saniye olan süre sınırı da daha önceleri 60 saniyeye olarak ayarlanmıştı. Meta şirketi, şimdi bu özelliği WhatsApp’a da uygulamış olacak. Bu değişiklik ile kullanıcıların hayatlarından daha uzun kesitleri paylaşmalarına ve daha ayrıntılı anlatılar oluşturmalarına olanak tanımış olacak.

Beta testi devam eden bu yeni özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması zaman alacağı ortaya çıkıyor. WhatsApp platformu güncellemeyi tüm kullanıcılara ulaştırmadan önce geri bildirim toplaması yapacak ve karşılaşılan sorunları düzeltmesini yapacaklarını belirtiyorlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir