Google ve Samsung tarafından geliştirilen Wear OS 3.5 ve One UI Watch 4.5 için bazı resimler ortaya çıktı.

Google’ın Wear OS 3’ü tanıtmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Şirketler yeni ortaklıklarında akıllı saatleri piyasaya sürmekte rakiplerine göre biraz geç kaldı. Ancak şirket yakında akıllı saatini tanıtacak. Yeni arayüz üzerinde geliştirme ve iyileştirmeler hala devam etse de dün Wear OS 3.5 ve One UI Watch 4.5 için bazı sızıntılar var.

Wear OS 3.5 ve One UI Watch 4.5 nasıl görünecek?

Güvenilir sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı evleaks dün, Wear OS 3.5 ve One UI Watch 4.5 için çeşitli görseller paylaştı. Bu işletim sistemlerinin neye benzediği hala bilinmiyordu. Ancak son paylaşımlar yeni arayüzle ilgili daha ayrıntılı olarak ele almamızı sağladı.

wear os 3 5 ve one ui watch 4 5 icin bazi gorseller ortaya cikti

Wear OS 3.5 kullanan cihazların sistemi hem buton hem de buton ile kontrol edebildiğini görüyoruz. Bu sistemde, Android arayüzüne benzer şekilde, akıllı telefon üzerinde birçok ayar bulabilirsiniz. Bu, kontrastı ve ekran renklerini ayarlamaktan çağrı ekolayzer ve hoparlör ayarlarına kadar her şeyi içerir.

wear os 3 5 ve one ui watch 4 5 icin bazi gorseller ortaya cikti 1

Ayrıca Samsung’un One UI Watch 4.5 ile küresel akıllı saat ekranını geliştirdiğini görmüştük. Burada bizlere sesli asistandan mesajlaşmaya kadar her şeyi nasıl yapacağınızı ayrıntılı olarak görüyoruz.

Her iki sistemin de avantajları ve dezavantajları olacaktır. Ancak Google’ın bu konuda çok ilerleme kaydettiği açıkça görüşüyor.  Özellikle ilk akıllı saatler piyasaya sürdüğünde bu cihazların telefona bir alternatif olabilir mi sorusunun yeniden gündeme gelecektir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir