Apple Watch Series 7 ve Watch SE’nin Türkiye fiyat etiketleri belli oldu. Yeni akıllı saatlerin ülkemizdeki satış fiyatları aşağıdaki şekilde olacak. 

Eylül ayının ortalarında gerçekleşen Apple Event 2021 etkinliği kapsamında Watch Series 7 serisinin tanıtımını yapıldı. Yeni boyut alternatifleri, daha ince çerçeve, köşe kısımları daha yuvarlak bir şekilde tasarlanan bu ekran tasarım kısmında saate yeni bir hava katarken, satış detayları ve fiyat konusunda ise açıklama yapılmamıştı. Bugün içerisinde Apple tarafından yayınlanan blog yazısında, yeni Watch modelinin fiyat bilgisi  sunuldu. Uzun bir süredir çeşitli iddialar şeklinde olan, ön sipariş tarihini de doğrulayan şirket, yeni Watch Series 7’nin 8 Ekim’de ön siparişe açılacağının bilgisini verdi. watchOS 8 ile kutudan çıkacak olan bu akıllı saatin satışa sunulma tarihi ise 15 Ekim şeklinde aktarıldı. Aynı zamanda Watch SE’nin de Türkiye’de satışa çıkacağı fiyat yazı içerisinde yer alıyor. 

Apple Watch Series 7 fiyatları dikkat çekti

8 1

2015 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Watch serinin yedinci modeli Türkiye pazarında da yerini alacak. 8 Ekim saat 15:00’da başlanacak olan ön sipariş süreci, yüksek fiyat etiketiyle devam edecek. 15 Ekim tarihinde ise hem Watch Series 7 hem de daha uygun fiyatlı Watch SE kullanıcıların beğenisine sunulacak. Sipariş verilen saatler de bu tarih itibariyle kullanıcıların karşısına yer alacak. 

Apple Watch Series 7 ve Watch SE’nin fiyat etiketleri

9 1

Tanıtımı yapılan en güçlü Watch olarak nitelendirilen Series 7, Türkiye’de 4.399 TL fiyat etiketine sahiptir. Bu fiyat başlangıç fiyatı olarak belirlenirken, Watch SE 3.099 TL fiyat etiketiyle nispeten daha uygun olacak. Aynı zamanda şirket daha az bütçe ayıran kullanıcılar için Watch Series 3’ü de kullanıcıların beğenisine sunacak. Bu ürünün fiyatı ise 2.199 TL olarak belirlendi. Türkiye’ye ek olarak Fransa, Almanya, ABD ve Çin gibi ülkelerde de ön sipariş süreci 8 Ekim tarihinde başlayacak. Apple Watch Series 7’nin fiyatı beğenenleri üzse de, Apple uygun fiyatlı Watch SE ile iyi bir hedef sunmayı istemiş gibi gözüküyor. Gerek tasarımı gerekse özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çeken Watch SE’de oldukça başarılı bir cihazdır. Apple Watch series 7’nin özellikleri;

Ekran: 41mm ve 45mm kavisli OLED
İşlemci: 2 çekirdekli 64 bit Apple S7
Depolama: 32 GB
Batarya: 18 saat pil ömrü, 45 dakikada %80 dolum, – Type C ile şarj
Renk seçenekleri: Siyah, gümüş, altın, kırmızı, yeşil ve mavi
Dayanıklılık: IPX6 sertifikası ile 50 metreye kadar su geçirmezlik, toza karşı direnç

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir