En gerçekçi tank simülasyonu savaşına hazırlanın. İşte War Thunder Ground Forces sistem gereksinimleri;

War Thunder aslında bir uçak oyunu ancak yapımcı şirketi Ground Forces eklentisi ile tank savaşını da bizlere kazandırmış durumda. Şimdi kısaca oyunun içeriğinden ve ardından War Thunder Ground Forces’in sistem Gereksinimleri bahsetmek istiyorum.

War Thunder Ground Forces neler sunuyor?

Oyuna ilk girdiğimizde bizleri 3 adet oyun modu (arcade, realistic, simülasyon) karşılıyor. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çevre ile etkileşimi iyi seviyede. Free 2 Play bir oyun olsa da özelliklerin beklediğimden daha iyi olduğunu söylemeliyim. Örneğin tarlada yürürken çarptığınız çalılar, su duvarlar, vb. her şey ayırıntılı. Oyun çevrimiçi olarak diğer oyuncularla oynanıyor ve karşı tarafın tanklarını yok ederek üssü ele geçirmeye ve savunmaya çalışıyorsunuz. Patlama etkisi harika. Bir tank oyunundaki en önemli etkinin bu olduğunu şimdiden söyleyebiliriz. Çünkü sürekli ateş edildiğinden her şey patlıyor.

Oyunda dikkat etmeniz gereke önemli bir faktör imlecin rengine göre nişan alırken hareketi. Tanka nişan aldığınızda imleç yeşil ise on ikiye vurmuşsunuz demek. Kırmızı yeterli hasarı veremeyeceğinizi ancak yin de vurma şansınızın olduğunu anlamına gelir. Bu imleç, üzerinde çalıştığınız moda bağlı olarak kaldırılabilir. Oyundaki tankların ön kısımları da zırhlı. Yani yandan saldırırsanız iyi hasar verebiliyorsunuz. Ayrıca takım oyunları oynamazsanız, kendi oyunlarınızı tekrar oynayabilirsiniz. Bunu bir MOBA olarak düşünebilirsiniz. Takımlar birbirlerini zor durumlardan kurtarabiliyor. Bu nedenle arkadaşlarımızla sürekli konuşmamız, oynamamız ve taktik geliştirmemiz önemli.

War Thunder Ground Forces’de çarparsanız tankınız hasar görebilir ve tamir etmeniz gerekir. Tamir etmesi fazla zaman almaz, bu yüzden onu bir yerde saklanmanız gerekiyor. Ayrıca tankın içindeki mürettebat size çarptığında yaralanabiliyor veya ölebiliyor. Sonuç olarak bu ekip üyelerinin iş daha uzun sürede başlıyor. Örneğin, daha uzun süre çekim yapmaya başlarsınız. Yani önümüzde inanılmaz derecede gerçekçi bir tank oyunu var Ayrıca herhangi bir oyunda uçak savaşlarına katılmak mümkündür. Gerçek oyun oynamak istiyorsanız simülasyon moduna girmeniz gerekiyor. Kan’ın isimleri burada görünmüyor, bu yüzden kimin olduklarını görmek kolay değil.

War Thunder Kara Kuvvetleri gereksinimleri bilgisine geçelim. Oyunun çalıştırmak için en düşük Nvidia GeForce 7800 GT ekran kartı modeline veya karşılaştırılabilir performansta sahip bir karta ihtiyacımız var. İşlemci olarak yalnızca 2,2 GHz kayıtlıdır. Her 2.2 GHz işlemci bize aynı şeyi vermesi biraz komik. Her neyse önerilen sistem gereksinimleri ekran kartı olarak Nvidia GeForce 460 / AMD Radeon 55XX 5500 serisi gibi seriler burada 55XX spesifikasyonunda açıklanmaktadır. İşlemcide için iki @ @2.4 GHz yeterli kabul edilir. Oyunun işlemci gereksinimi çok düşük. Sağlam bir ekran kartınız yeterlidir.

War Thunder Ground Forces sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP1) / Windows 7 / Windows 8
  • İşlemci: 2.2 Ghz
  • Bellek: 1 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 3 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 7800 GT / Radeon X26XX
  • DirectX: Dx 9

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • İşlemci: Dual Core @2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 11 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 460 / AMD Radeon 55XX
  • DirectX: Dx 9

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir