Vodafone Türkiye şirketi, yeni nesil mobil cüzdan uygulaması ile Vodafone Pay’e TR Karekod (QR) ile ödeme özelliğini bünyesine getirdi. POS cihazlarındaki yer alan karekod Vodafone Pay uygulamasından okutularak ödeme yapılabilecek.

Vodafone şirketi, mobil cüzdan uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart’tan oluşmakta olan Vodafone Pay ürün ailesine yeni bir özellik eklendi. Desteklenen özellik, POS cihazlarından TR Karekod (QR) ile gerçekleşecek fiziksel alışverişlerde POS cihazındaki karekod Vodafone Pay uygulamasından okutularak ödeme saniyeler içinde tamamlanabilir hale getirildi.

Vodafone Türkiye şirketi, yeni nesil mobil cüzdan uygulaması ile Vodafone Pay’e TR Karekod (QR) ile ödeme özelliğini bünyesine getirdi.

Bu özelliğin eklenmesi sebebiyle düzenlenen kampanyayla birlikte TR Karekod ile ilk yapılan harcama tutarının %20’si iade edildiği belirtiliyor. 

Vodafone Pay, TR Karekod İle Ödeme Nasıl Olmalı

Vodafone Pay’in TR Karekod ile ödeme özelliğinden yararlanmak adına müşterilerin öncelikle Vodafone Pay uygulamasına giriş yapması gerekmektedir. Müşteri, ana sayfadaki QR butonuna seçtikten sonra, yapmak istediği işlemi (QR ile para çekme ya da QR ile ödeme) özelliklerinden birini seçmelidir. 

Vodafone Türkiye şirketi, yeni nesil mobil cüzdan uygulaması ile Vodafone Pay’e TR Karekod (QR) ile ödeme özelliğini bünyesine getirdi.

Para çekme özelliği seçildiyse, işlem yapılması istenen kart ve çekilmek istenen tutar belirlenmesiyle akış sona eriyor. QR ile ödeme seçeneğini seçen kişi, kamera izinlerini verdikten sonra POS cihazında çıkan karekodu okutarak ödeme işlemini tamamlaması gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir