Vivo TWS2 ANC ve TWS 2e olarak adlandırılan yeni Vivo kulaklıkları, Türkiye pazarına giriş yapıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada ürün gamını genişletilmesi adına çalışmaların yapıldığı ve bu kapsamda TWS pazarında Türkiye’de artık Vivo’nun yeni modellerinin de yer alacağı açıklandı.

Çin merkezli üretici, uzun zamandan beri ürün çeşitliliğini arttırmak adına çalışmalar yapıyordu. Vivo’nun yaptığı son açıklamada Türkiye için önemli gelişmelere yer verildi. Vivo TWS2 ANC ve TWS 2e modellerinin Türkiye’de satın alınabileceği ifade edilirken cihazlar için fiyat konusunda henüz resmi açıklama yapılmadı. Bu nedenle de yeni modellerin nasıl bir performans sergileyeceği konusunda fiyat üzerinden bir inceleme yapılamadı.

Vivo TWS2 ANC ve TWS 2e özellikleri neler?

TWS modellerinde yaşanan en büyük sorunlardan birisi kulak yapısı ile uyumluluğun başarılı bir şekilde yansıtılamaması. Ancak bu konuda önemli bir atılım gerçekleştiren şirket, yeni hamlesiyle birlikte kulak yapısı ile tam uyumlu şekilde yeni modelleri Vivo TWS2 ANC ve TWS 2e’yi geliştirdi. Böylece kullanımda hiçbir sorun ve rahatsızlık elde edilmeden yeni modeller kolayca kullanılabiliyor.  Yeni modellerde bu esnekliğin yanı sıra hafif ve zarif tasarım da dikkat çekiyor.

Tanıtımlara göre modellerde 12,2 mm’lük süper güçlü bas sistemi ve 40 dB Gelişmiş Gürültü Önleme özelliği var. Böylece sesleri çok daha net bir şekilde duyabilecek olan kullanıcılar, çevreden de bağımsız kalmayı başarabiliyor.

Vivo TWS2 ANC’de 29 saatlik ultra uzun pil ömrünün yanı sıra 4,1 saatlik kesintisiz kullanımın elde edileceği modellerde, gürültü önleme özelliği kapatılırsa da bu üre 7,3 saate kadar çıkabiliyor.,

TWS 2e’de ise kullanıcıları tek şart ile 7,6 saatlik bir kullanım, kutu şarjı ile 30 saate varan bir kullanım sunuluyor. Hızlı şarj destekleri ile kısa sürede şarj olabilen modeller, böylece kullanıcılar için cazip bir seçenek yaratıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir