Vivo gerçekleştirdiği yeni tanıtım ile giriş modeli olarak VIVO Y15s’i orta sınıf modeli olarak ise Vivo V23’ü tanıttı. 

Vivo tarafından gerçekleştirilen özel lansman ile giriş ve orta sınıfa hedeflenen 2 yeni model görücüye çıkarıldı. Son zamanlarda pek çok farklı model ile farklı bir bütçeleri hedefleyen şirketin 2 yeni model daha piyasaya sunması, bu alanda iddiasını daha da artırdığını net bir şekilde gösterdi. Yapılan tanıtımda telefonların tüm özellikleri ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı. 

Vivo Y15s özellikleri ne?

Vivo Y15s modelinde giriş seviyesi hedeflendiğinden dolayı özellikler düşük tutulmuş. Buna karşın pek çok modele göre daha iddialı donanımlar bulunuyor. Telefon 163,96×75,2×8,28 mm boyutlarında ve sadece 179 gram ağırlığında. 6.51 IPS LCD ekranın kullanıldığı telefonda 20:9 daha büyük en boy oranı ve HD+ çözünürlük destekleniyor. Yenileme hızı 60 Hz olurken su damlası çentikli bir ön kamera bulunuyor. Telefonun yan tarafına konumlandırılan özel parmak izi tarayıcısı ise güvenlik noktasında destek sağlıyor.

Arka kamerada ise çift bir kurulum tercih edilmiş. f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel birincil sensör ve 4 cm odak uzaklığına sahip 2 megapiksel makro lens yine giriş seviyesi için iddialı. Yeşil ve mavi olmak üzere iki farklı renk ile satışa çıkacak olan telefonun etiket fiyatı ise 133 dolar. 

Vivo V23

Vivo V23e özellikleri ne?

V21 modelinin devamı olarak piyasaya sunulan Vivo V23e modeli ise yalnızca 7,36 mm kalınlığında ve 172 gram ağırlığında. Bu bakımdan ultra ince bir tasarımla orta sınıf modellere rakip olarak sunulan yeni model, 374 dolarlık bir etiket fiyatına sahip. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile piyasaya sunulacak olan telefonda siyah ve mavi olarak 2 renk seçeneği bulunuyor. Bunun yanı sıra telefon Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.44 inç AMOLED ekran, f/2.0 diyafram açıklığına sahip 50MP otomatik odaklama özellikli bir ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş lens ve 2MP makro kameralı üçlü kamera var. İşlemcide ise Helio G96 tercih edilmiş. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir