Vivo’nun bir süredir üstünde çalıştığı Vivo V40 SE 5G, Vivo V30 SE  V2349 ve V2337 seri numaralarıyla Bluetooth SIG veri tabanında ortaya çıktı. Vivo akıllı telefonlarının lansman tarihi yaklaştıkça hakkında yazılan raporların sayısında da bir artış söz konusu olmuştur. Cihazların önemli bir eşiği aştığı söyleniliyor.

Vivo, Çin merkezli bir elektronik şirketidir. Şirket 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuş akıllı telefon, aksesuar ve yazılım hizmetleri sunmaktadır. Viva, Oppo One Plus, Realme, iQOO ile BBK Electronics’inde yan kuruluşudur.

Vivo S18 Vivo V30 Sürümlerinin Yeniden Markalanmış Olduğu Söyleniliyor

Vivo Yeni Akıllı Telefonları Lansmandan Önce Ortaya Çıktı
Vivo Yeni Akıllı Telefonları Lansmandan Önce Ortaya Çıktı

Vivo V30, Vivo V40 SE 5G V2337, V2349 seri numaralarıyla ve Bluetooth Sıg veri tabanında ortaya çıktı. Liste de akıllı telefonların herhangi bir teknik özelliğinden bahsedilmezken, tanıtımın çok yakında olup önemli detaylar vereceği söyleniliyor.

Geçtiğimiz günlerde sektör de sızıntılarıyla bilinen Paras Guglani Vivo V30 serisinin posterini sızdırmıştı. Şu anda kesin bir tanıtım olmasa da geçmiş raporlara bakıldığında 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürecekleri söyleniliyor. Vivo V40 SE 5G‘nin de aynı günlerde tanıtılması muhtemelen.

Bilindiği üzere Çin markalarında yeniden markalanma olayı bir hayli yaygındır. Bu noktada Vivo S18 Vivo V30 sürümlerinin yeniden markalanmış olduğu söylenmektedir. Akıllı telefonların tasarımları ve isimleri farklı olsa da temel de aynı özelliklere sahip olacaklardır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir