Mart ayında duyurulan Vivo Y01’in halefi Vivo Y02s tanıtıldı. Giriş seviyesindeki modelin çok düşük özelliklere sahip olması, telefonun gündemde kalmasına neden oldu.

Vivo, yeni modeliyle gündemde. Helio P35 işlemcinin kullanıldığı cihazda 8 MP kamera bulunuyor. Basit özellikleriyle giriş seviyesindeki bir seçenek olacak telefonda, tasarımda yapılan değişiklikler dikkat çekiyor.

Vivo Y02s özellikleri neler?

Yeni Vivo Y02s, 60Hz ekran yenileme hızına sahip. FHD+ ekran çözünürlüğünün desteklendiği modelde ekran boyutu ise 6.51 inç. Telefonda, ön kamera su damlası çentiği içerisinde yer alıyor ve sadece 5 MP. Bunun yanı sıra arkada ise 8 MP’lik bir sensöre yer veren Vivo, kamera için bu sensörlerin yeterli olacağını düşünmüş. Telefonda yer alan diğer özelliklerde ise 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve sekiz çekirdekli MediaTek Helio P35 işlemci dikkat çekiyor. 10W şarj hızına sahip 5000 batarya ve Android 12 işletim sistemi tabanlı FuntouchOS 12 telefondaki diğer özelikler.

Siyah ve mavi olarak 2 farklı renk seçeneğine sahip telefonun Avrupa ve Asya bölgelerindeki satış fiyatı 116 dolar olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir