25 Nisan tarihinde tanıtılacağı açıklanan Vivo X80 Pro için yeni bir sızıntı yaşandı ve tanıtım öncesinde cihazın tüm özellikleri açıklandı. Üst seviye bir model olarak geliştirilen Vivo X80 Pro, güçlü özellikleri ile 25 Nisan sonrasında sektöre damga vurabilir. Lansman öncesi sızan veriler, bu iddiaları doğruluyor.

91 Mobile’de yer alan rapora göre Çin’deki lansman ile Vivo X80 serisi piyasaya sunulacak. Vivo X80, Vivo X80 Pro ve Vivo X80 Pro+ olarak geliştirilmesi beklenen yeni akıllı telefon serisinde Vivo X80 Pro serinin en güçlü modellerinden birisi olacak. 1. sınıf özelliklerle desteklenen Pro versiyonunda kullanıcıları oldukça iddialı bir telefon bekliyor. 

Vivo X80 Pro özellikleri neler olacak?

Vivo X80 Pro’da 2K çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve 300Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.78 inç AMOLED ekran kullanılacak. Ekran altı parmak izi okuyucusuna da sahip olacak olan cihaz böylece premium bir özelliği kullanıma sunmuş olacak. Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden gücünü alacak yeni akıllı telefon 12 GB RAM, 256 GB veya 512 GB dahili depolama alanı ile desteklenecek.

Vivo X80 4 1024x1024 1
Vivo X80 serisi

Kameralarda ise 50 megapiksel çözünürlüğün desteklendiği ana kamera dikkat çekiyor. Bu ana kameraya 48 megapiksel ultra geniş açılı lens, 12 megapiksel portre lensi, 5x optik ve 60x dijital zoom sunan 8 megapiksel periskop lens eşlik edecek. 4’lü kamera kurulumu ile kamera performansında üst düzey deneyim sunması beklenen cihazda kablolu ve kablosuz şarj desteği de bulunuyor. 50W kablosuz şarj, 80W hızlı şarj desteğinin bulunduğu cihazda batarya kapasitesi ise 4700 mAh.

Android 12 işletim sistemi ile piyasaya çıkması beklenen cihaz için tüm detaylar 25 Nisan’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte ortaya çıkacak. Bugüne kadarki süreç içerisinde pek çok farklı sızıntı ile gündeme gelen Vivo X80 serisi için çok az bir süre kalmış durumda. Tanıtım ile şirketin yeni modellerini hangi pazarlarda piyasaya sunacağı ve satış takvimi de belli olacak. Şirket yeni modeline daha fazla güven duyduğu gibi daha fazla pazarda sunması da mümkün görünüyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir