Çin’de tanıtım yapılan Vivo X80 ailesinin tanıtımının ardından Vivo X80 Pro Plus için takvimin belirlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar.

Vivo, Çin’de yaptığı tanıtımlar sonrasında modellerinin küresel pazarlara çıkış için hazırlıklarını tamamlamak üzere.  Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan Vivo X80 serisinden X80 ve X80 Pro küresel pazarla çıkmıştı. Ancak bu hamlede Vivo X80 Pro Plus modeli kapsam dışında tutulmuştu. Pazarlama stratejinin bir parçası olarak değerlendirilen bu tercihler sonrasında Vivo X80 Pro Plus için de takvim belli oldu.

Vivo Y22s piyasaya sürüldü!

Vivo X80 Pro Plus Eylül’de küresel pazara çıkacak

22

Paylaşılan yeni rapora ve sızdırılan postere göre Vivo X80 Pro Plus Eylül ayı itibariyle küresel pazarlarda yer alacak. Bu sayede serinin tüm modelleri Çin dışındaki pazarlarda da satılmaya başlayacak.

Eylül ayı itibariyle pazarlarda satışa çıkacak Vivo X80 Pro Plus’ta bazı değişikliklere gidilebilir. Şu ana kadar sızın bilgilere göre telefonda Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 12 GB RAM ve 256 GB’a kadar dahili depolama alanı yer alacak. Arka kameralarda da değişikliğe gidilmesi bekleniyor. Bu kapsamda 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel Sony IMX598 sensör, 50 megapiksel Samsung JN1 lens ve 50 megapiksel Samsung JN2 kamera ile telefon desteklenebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir