Vivo X100s ile ilgili yeni bilgiler geldi. İddialar göre yeni modelde titanyum bir kasa kullanılacak. İşte o bilgiler…

Vivo, yeni modeli Vivo X100s için tanıtım öncesi son hazırlıkları yapıyor. Şirket Vivo X100s serisini 2023 yılının Kasım ayında piyasaya sunarken Vivo X100 ve Vivo X100 Pro olarak yeni modeller adlandırılmıştı. Şimdi ise Vivo X100s modeliyle ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen yeni model için bazı özellikler ortaya çıktı.

Vivo X100s Özellikleri Neler?

Vivo tarafından Vivo X100s modeliyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Vivo X100 ailesinin yeni modeli için Digital Chat Station (DCS) tarafından paylaşım yapıldı. Bu iddialara göre yeni telefonda MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 9300 işlemi yer alacak. İnce çerçeve ve yüksek ekran gövde oranıyla dikkat çeken telefon 1.5K çözünürlüğü destekliyor. Satın almadan önce 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak  beyaz, siyah, camgöbeği ve titanyum seçenekleri var.

Vivo X100s Titanyum Kasayla Gelebilir
Vivo X100s Titanyum Kasayla Gelebilir

Titanyum Kasa mı Yoksa Renkli mi Olacak?

Vivo X100s sızıntılarında titanyuma özel vurgu yapılıyor. Ancak titanyum versiyon için bazı soru işaretleri var. Bazı kaynaklarda titanyum versiyonun hem renk hem de kasa malzemesiyle özel bir sürüm olacağı belirtiliyor. Bazı kaynaklarda ise sadece renkte titanyum tercihi yapılacağı ifade ediliyor. titanyum kasalar hem görünüm hem de dayanıklılıkta ön planda olduğu için daha fazla ilgi çekiyor. bu nedenle Vivo yeni modelinde özel bir sürüm de getirebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir