İlgiyle beklenen Vivo X100s’in AnTuTu test sonuçları yayınlandı. Vivo şirketi ürün müdürü Han Boxiao’nun yaptığı paylaşıma göre, telefon mükemmel bir skoru elinde tuttu.

Çin merkezli teknoloji devi Vivo’nun yeni Vivo X100S cihazını yakında piyasaya sürmesi beklenirken, şirketin ürün müdürü Han Boxiao’dan sürpriz bir paylaşım yapıldı. Ürün müdürü Boxiao, Weioba’da yaptığı paylaşımla merakla beklenen akıllı telefonun AnTuTu sonuçlarını ilgilileriyle paylaştı.

Weibo platformunda da yer alan gönderide, cihazın Pro yerine X100s olduğu ve amiral gemisi MediaTek Dimensity 9300+SoC tarafından desteklendiği gözüküyor. Bu yapılan paylaşımda işlemci, Geekbench 6’da tek çekirdekte 2.313, çok çekirdek seçeneğinde ise 7.743 puan almayı başardı.

Bununla beraber telefon, AnTuTu kıyaslamasında ise 2 milyon 305 bin 267 gibi yüksek bir puan alarak listedeki diğer rakiplerini tabiri caizse ezip geçmeyi başardı.

İlgiyle beklenen Vivo X100s'in AnTuTu test sonuçları yayınlandı. Vivo şirketi ürün müdürü Han Boxiao'nun yaptığı paylaşıma göre, telefon mükemmel bir skoru elinde tuttu.

Vivo X100s, Yapay Zekayı Destekleyecek

Başarılı test çıktılarının yanı sıra Han, telefonun görüntü düzenleme için AI’yı destekleyeceğini de duyurdu. Bundan kaynaklı Weibo profilinde beş fotoğraf paylaşan Vivo, paylaştığı fotoğraflardan yalnızca yeşil renkli son fotoğrafın gerçeği yansıttığını, diğerlerinin ise yapay zeka tarafından oluşturulduğunu söyledi.

Vivo X100s telefon modeli eğer bir aksilik olmaz ise Mayıs ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Modelin yonga setinin Vivo X100 cihazlarındaki temel farkla olması beklenirken, S serisinin bir Ultra model ile piyasaya sürülmesi düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir