Geçtiğimiz nisan ayında piyasaya sürülen Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldı. Çinli teknoloji şirketi, dünyada ilk kez üretimi yapılan Snapdragon 8 gen 2’li katlanabilir telefonu duyurmak için çalışmalara başladı. Cihaz özellikleri ile ilgili bilgiler yayılmaya devam ediyor. Bilgiler ışığında telefon çok büyük bir batarya ile gelecek.

Gelişen teknolojik sistemlerle katlanabilir telefonların sayısı gün geçtikçe artıyor. Çinli teknoloji şirketi Vivo da bu alanda çalışmalar yürüttü. Geçtiğimi yıl tanıtımı yapılan X Ford’un ardından X Ford 2 de müşterileri ile buluşacak. Sızdırılan bilgilere göre cihazın bataryasından işlemcisine kadar çok fazla iyileştirmeler yapıldı. 

Vivo X Ford 2 Neler Vaad Ediyor?

Teknoloji pazarında yaşanan rekabet ile her geçen gün yeni modellerin tanıtımı ile karşılaşır olduk. Görünüşe göre Vivo, katlanabilir telefon konusunda Samsung’tan daha hızlı olacak. Ortaya çıkan bilgilere göre telefon 4800 mAh batarya ile gelecek. Öte yandan 50W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz desteği sunması bekleniyor. 

Yakın zamanda yayılan bilgilere göre Vivo X Fard 2 katlanabilir telefon iç ekranda 2K çözünürlük sunan OLED ekran ve ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcı sunacak. Cihazın 50 MP arka. 32 MP ön kamera sunması da beklenen özellikler arasında. Yapılan araştırmalarla Vivo X Ford’un hafifliği üzerinde duruluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir