Vivo X Fold 3 modeli, Vivo’nun bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu olacak. Yeni modeller için kamera özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar:

Katlanabilir akıllı telefon sektöründe Vivo’nun yeni bir model üzerinde uzun zamandan beri çalıştığı biliniyordu. Vivo X Fold 3 ve Fold 3 Pro olarak seri modelleri piyasaya sunması beklenen Vivo için son sızıntı kamera özelliklerini açığa çıkardı. Weibo (Çinli mikroblog web sitesi) adlı web sitesinde ortaya çıkan sızıntıda yeni modelde yer alacak kamera sensörleri ve özellikleri paylaşıldı. Bilgiler, Vivo’nun iddialı bir model hazırlığında olduğunu da ortaya koydu.

Vivo X Fold 3 Kamera Özellikleri Neler?

Vivo X Fold 3’te yer alması beklenen kamera özelliklerinde OmniVision OV50H sensörü kullanılacak. 50 MP ana kamera ile üçlü bir kalite sunacak şirket, bu kamerayı 50 MP ultra geniş açılı lens ve 2x optik zoom ve 40x’e kadar dijital zoom sunan 50 megapiksel telefoto lens ile destekleyecek. Böylece farklı çekim modları ve yüksek kalitede video çekimi Vivo X Fold 3’te yapılabilecek.  Vivo X Fold 3 Pro versiyonunda ise 50 MP OV50H sensörlü ana kamera, 50 MP ultra geniş lens, 64 MP OV64B periskop telefoto kamera kullanılacak.

Vivo X Fold 3 Kamera Özellikleri Sızdırıldı
Vivo X Fold 3 Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Kesin olmayan diğer bilgilerde ise telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin kullanılacağı da öne sürüldü. Pro versiyonda ise Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak.

Vivo X Fold 3 Ne Zaman Tanıtılacak?

Vivo X Fold 3 modelleriyle ilgili yapılan sızıntılar güçlü özelliklere sahip yeni bir katlanabilir modelin geldiğini net olarak ortaya koyuyor. Vivo X Fold 3 serisi lansmanının bu ayın sonunda yapılması bekleniyor. Lansmanda yeni modellerin yanı sıra Vivo Pad 3’e de yer verilmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir